Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Összeesküvés elméletek?

Összeesküvés elméletek?

Figyelt kérdés
Te hiszel valami ilyenben? Ha igen, azt is írd le, hogy miben hiszel, és hogy szerinted az miért igaz! Kort és nemet is légyszíves!
2010. ápr. 15. 16:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszerűen csak azt gondolom, hogy az összeesküvés-elméletek ÉPP AZÉRT működhetnek akár minden valószínűség ellenére is, mert senki nem hiszi el, hogy valóban működhetnek. Hát kell ennél tökéletesebb álca? Hiszen még az se baj, ha kiderül a terv: mindenki csak legyint, hogy ja, persze, ez már huszadik ezen a héten, amit hallok, kit érdekel, hagyj békén vele. Szóval ezen egyszerű oknál fogva simán lehetségesnek tartom, hogy tényleg működhetnek ilyen "nagy tervek".
2010. ápr. 15. 16:42
 2/9 anonim ***** válasza:
55%
Hát nem tudom éna múltkor láttam egy filmet JFK - nyitott dosszié vagy mi volt a címe és elég meggyőző volt. De nem vagyok az a kimondott összeseküvéselméletgyártóemberke csak néha jó ilyesmit is tudni. Aztán vagy igaz vagy nem.
2010. ápr. 15. 17:20
 3/9 A kérdező kommentje:
Mármint miről volt meggyőző? Hogy tényleg merénylet történt, vagy hogy kamu ?
2010. ápr. 15. 17:42
 4/9 anonim ***** válasza:
9/11 is érdekes. ez pedig jó védekezés, hogy elhordják összesküvés-elmélet gyártónak, aki meglát összefüggéseket.
2010. ápr. 15. 23:02
 5/9 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=aSqjBd3gipo

Ha ezt végignézed akkor megtudod magad is mondani. Én végignéztem. Na de persze nem csak innen szerzem az infót. És nem kapkodok el mindenféle szart, hogy ez is a zsidók miatt van, meg ez is összeesküvés. Azért óvatosnak kell lenni.

14/F

2010. ápr. 20. 19:54
 6/9 anonim ***** válasza:

Én hiszek benne... lásd: 51-es körzet... Miért igaz? hmm nemtom.. csak gyanús!

F/18

2010. ápr. 20. 20:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Na és arra senki sem gondolt, hogy az ilyen elméletek nagy részét pont azért terjesztik, hogy az emberk ezen agyaljanak, és eltereljék a figyelmüket az igazán fontos problémákról?
2010. ápr. 20. 20:33
 8/9 anonim ***** válasza:
56%

Van egy új találmány.Izraeliek kitalálták,hogy a repülőtereken kamerákkal,érzékelőkkel fognak figyelni,közben "terroristák" által használt képeket,szimbólumokat,hangokat tesznek közzé(rejtve),és ha valakinek megemelkedik a pulzusa,verejtékezni kezd,zavarttá válik mehet a sittre.Szerinted hány ártatlan figurára fogják majd rá hogy terrorista?

Arról nem is beszélve,hogy ezt a képfelvillantós trükköt már a reklámokban szerintem használják is.30F

2010. ápr. 20. 20:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Utolsónak: hát igen.. ilyen szánalmas világban élünk.. sajnos
2010. ápr. 20. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!