Szerinted szükség volna az oldalon belül "Összeesküvés elméletek" témakörre?
Figyelt kérdés
Nem unjátok még, hogy a tudomány, politika, és vallás témakörökbe rendre belekerülnek összeesküvés elméletekre vonatkozó kérdések?2010. júl. 25. 22:47
1/8 anonim válasza:
Szerintem inkább küzdősportok témakörre lenne szükség.
Amúgy te vagy az, aki a tudományoknál a holdraszállásos kérdéshez írt, ugye?
2/8 A kérdező kommentje:
Igen. Ha pozitívan zárul a kérdés, levélben javaslatot teszek az oldal üzemeltetőinek.
A sport témakört ritkán látogatom, így nem tudom milyen igények vannak ott.
2010. júl. 25. 22:51
3/8 anonim válasza:
Az összeesküvés-elméletek még mindig hihetőbbek, mint a politikusok, pénzemberek,nagytőkés férgek unásig ismert vartyogásai...
Ha csak 1% valóságtartama van minden összeesküvés-elméletnek, akkor már régen szar nekünk...
5/8 anonim válasza:
Szerintem igen. Mondjuk lehet, hogy nem lenne olyan sok kérdés benne, de mivel jópár témakörben léteznek összeesküvés-elméletek (politika, vallás, tudomány, gazdaság) ezért el tudnék képzelni egy új témakört a részére. Ha lenne rá igény, akkor szerintem betennék, ahogy az ezoterika is kapott saját témakört.
6/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy ki mit tart összeesküvés-elméletnek! ezt így elég nehéz lenne meghatározni, mert már csak ezen is rengeteg vita menne! Úgyhogy szerintem nem szükséges!
7/8 anonim válasza:
Sajnos olyan romlott ez a világ, hogy jogosan vetődik fel a kérdés.
De talán jobb, ha nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!