Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Egyes magyarok miért keresik...

Egyes magyarok miért keresik a barátságot a nyugat-európaiakkal, amikor azok ugyanolyan aljanépnek tekintenek minket, mint az arab bevándorlókat? Miért nem inkább keleti testvéreikkel barátkozunk?

Figyelt kérdés

Még sosem hallottam magyargyűlölő törökről, irániról, oroszról, kazahról, üzbégről, kínairól, sőt kifejezetten szeretnek minket.

Ezek a nagy angol, francia, németbarát magyarok nekem olyan hatást keltenek, mint egy néger, aki a Ku Klux Klánnál próbál kilincselni.

2016. júl. 8. 16:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

A torokok tenyleg kedvelnek minket viszont az oroszok, kazahok, uzbegek, kinaiak, iraniak azt se tudjak kik azok a magyarok vagy hol van Magyarorszag, na jo az oroszok talan tudjak, de a tobbi kizart. Eleg ha ezt megnezed:

[link]

Ja es se az orosz, se a kinai, uzbeg, kazah, irani meg a tobbi nem a testvereink. Maximum a torokokkel volt 1500 eve kulturalis hasonlosag de ennyi.

Azt meghogy a magyarok angol meg francia baratok lennenek erosen ketlem ugyanis a tobbseg ruhelli oket foleg a franciakat. Nemetbaratsag letezik, de ez foleg a multra vezetheto vissza, peldaul az Elso Vilaghaborura amikor Ausztria-Magyarorszag nagyhatalom es vilaghatalmi tenyezo volt es az egesz vilag a nemet- magyar hadseregektol rettegett. Vagy a Masodik Vilaghaboru idejere amikor nemet kozremukodessel sok teruletet visszaadtak. Bar abban is megegyezhetunk hogy ezt a mostani Merkel fele nemet kormanyt a magyarok tobbsege ruhelli.

Ja es bekene mar fejezni ezt a hulye sovinizmust hogy az europai nepek utaljak egymast. Eleg gaz, meg karos is mindenkire.

2016. júl. 8. 17:58
 12/18 anonim ***** válasza:
63%

Érdekes nekem sincs nyugati ismerősöm vagy barátom, minden kapcsolat kétoldalú, nem biztos hogy csak arról van szó hogy ők lenéznek.. Nekem meg lehet ők unalmasak lennének vagy egysíkúak hosszútávon.

Nekem Balkánról vannak főleg, de jó fejek biztos mindenhol vannak.

Azért máshogy szocializálódik egy ember ha egy biztos megélhetéssel rendelkező néplélek tagja mintha (akár gazdagként) egy megtépázottabban nő fel..

Őszintén szólva akiket én ismertem nem tudom lenéztek e de nekem meg lehet hogy unalmasak lennének =S

2016. júl. 8. 18:17
 13/18 anonim ***** válasza:
63%
Én viszont hallottam már törökgyűlölő,oroszgyűlölő,kínaigyűlölő magyarokról,mint ahogy angólgyűlő,franciagyűlölő,amerikaigyűlölő,sőt németgyűlölő,osztrákgyűlölő magyarokról is.A szerbekről,szlovákokról,románokról,már ne is beszéljünk. De ez nem azt jelenti,hogy a magyarok gyűlölik ezeket a népeket.Ki ezt,ki azt gyűlöli és még olyanok is vannak,akik egyiket sem.Legfeljebb nem kedveli őket valamiért,de nem gyűlöli.A gyűlölet az már egy "magasabb fokozat".És szerintem a nyugat-európaiak semmivel sem nézik le jobban a magyarokat,mint a magyarok,vagy legalábbis többségük,a szlovákokat("tótokat"),a románokat("bocskorosokat"),vagy a szerbeket.De például a franciákat,briteket,vagy akár az "amikat",több magyar gyűlöli,mint ahány francia,brit,amerikai,a magyarokat.
2016. júl. 8. 18:37
 14/18 anonim ***** válasza:
34%

" A kérdező kommentje:

4-es a kínaiak óvodában Petöfit szavalnak. "

Kerdezo, teged sem fognak azzal vadolni hogy tul sok eszed van

2016. júl. 8. 19:02
 15/18 anonim ***** válasza:
67%

"Attól, hogy ittatok egy üveg sört még nem lettetek barátok, akár mit hadováltatok hullarészegen."

Nem ittunk sört, és senki sem volt részeg. Nő vagyok, nem kocsmában ismerkedem, sőt, ilyen helyen még csak nem is jártam sosem.

Ellenben járom a világot, ismerkedek és folyamatos kapcsolatot tartok mindenkivel, aki szimpatikus. Látogatjuk egymást, egyesekkel évente összejárunk, mikor melyik országban. Három idegen nyelven beszélek, ez nem okoz gondot, nem kell részegre innom ahhoz magam, hogy tudjak beszélgetni külföldiekkel.

Van ezek között olyan barátságom, amelyiknek most ünnepeltük a 20. évfordulóját, ugyanis 10 évesen ismerkedtünk meg egy nyári táborban, és tavaly voltam kinn az esküvőjükön. Most 30 évesek vagyunk.

Lehet így is. Igaz, német nemzetiségi iskolába jártam, szóval állandó kapcsolatot tartottunk kiskorunk óta a németekkel, így hozzászoktam ahhoz - hála Istennek -, hogy nemcsak a magyar mentalitás létezik.

2016. júl. 8. 19:32
 16/18 anonim ***** válasza:
13%
15# Latom jol atmostak a fejed abba a nemet nemzetisegi iskolaba :D Azt ugye tudod hogy az igazi nemet mentalitas nem az a kiherelt liberalis ongyulolo maszlag, hanem a poroszos neveles? :) Bar mondjuk a svabokbak a katonaskodas sose volt az erossege... :)
2016. júl. 8. 19:45
 17/18 anonim ***** válasza:
20%

"llenben járom a világot, ismerkedek és folyamatos kapcsolatot tartok mindenkivel, aki szimpatikus. Látogatjuk egymást, egyesekkel évente összejárunk, mikor melyik országban."

Elég kamu szaga van, de még mindig csak sajnálni tudlak, hogy fogalmad nincs mi az a barátság.

2016. júl. 9. 13:52
 18/18 anonim ***** válasza:
74%
Én meg titeket sajnállak, és baromira örülök, hogy az én BARÁTAIM nem ilyenek, mint ti, gyűlölködő begyöpösödött prolik. :)
2016. júl. 9. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!