Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha valaki önmagát nácinak...

Ha valaki önmagát nácinak vallja, miért kell ezt kétségbevonni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 23:50
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:
Kommunizmus nem, soha sehol sem volt mégis vannak kommunisták akik az eszmét magukénak vallják. De mivel kommunizmus sohasem volt sehol, szerinted egyetlen kommunista sem létezik és ők is mind tévednek? :D
2010. ápr. 15. 00:58
 42/48 anonim ***** válasza:

"Es honnan tudjuk, hogy te melyik vagy a linkelt kerdesben?"

ő az 55%-os aki azt mondja, hogy ő náci és ezért egyben hungarista is :) nevessed ki magad, nah én ennek örömére elhúzok dögleni...

2010. ápr. 15. 01:00
 43/48 A kérdező kommentje:
A parasztság legalább ennyire elavult fogalom, hamár itt tartunk. Tehát joggal vonnám énis kétségbe ha valaki parasztnak vallja magát. És köthetném az ebet a rúdra, hogy márpedig parasztok csak a régmúlt időkben voltak és ma már csak mezőgazdasági vállalkozók vannak.
2010. ápr. 15. 01:02
 44/48 A kérdező kommentje:
Így van 73as. A hungaristák a nácizmus magyar gyakorlói.
2010. ápr. 15. 01:03
 45/48 A kérdező kommentje:
Na látjátok. Mivel nem tudtatok gombot varrni, akkor igenis náci vagyok, és ezt fogadjátok el!
2010. ápr. 15. 01:06
 46/48 A kérdező kommentje:

"amit fent írtál az édes kevés. ha csak annyit tudsz a nácizmusról, akkor max divatnáci vagy. "

Végezetül azért még reagálnék a legostobább hozzászólásra:

A divat egy olyan irányzat amelyet azért követnek, mert mások is azt csinálják. A divatnáci mint fogalom nem létezik. Másrészt a környezetemben egyetlen náci eszméket valló személyt sem ismerek, itt a gyiken meg határozottan tiltakozik mindenki akit lenáciznak.

Másik megközelítésből, ha az öltözködésemre célzol az teljesen szokványos vagy hétköznapi. Sohasem viselnék önkényuralmi jelképeket. Nem hordok bakancsot és középhosszú a hajam.

2010. ápr. 15. 01:25
 47/48 anonim ***** válasza:
Te nem náci vagy hanem egy kis takonydarab aki probál okoskodni, attol hogy annak vallod magad még nem vagy náci csak egy buta kisfiu, amennyi ökörséget itt összehordtál szerintem azt könnyebben elhinnék ha például csimpánznak vallanád magadat.
2010. ápr. 15. 02:19
 48/48 A kérdező kommentje:

Rendben, az utolsó hozzászólót valljuk csimpánznak. :)

Tehát senki sem tud rácáfolni hogy náci vagyok?

2010. ápr. 15. 02:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!