Tényleg vannak olyanok, akik szerint baj, ha a gimis fiam rózsaszín pólóban jár suliba, és szereti a divatos cipőket?
Figyelt kérdés
Ebből valóban politikai kérdést akarnak csinálni egyesek?!2016. júl. 1. 18:23
11/18 anonim válasza:
hát meglásd homo lesz a gyerek azt akkor mi lessz? mehet majd az elmeosztályra, most az jó lessz?
12/18 anonim válasza:
Igen, baj.
Én például fel nem venném.
Látszik a fiadon, hogy mekkora divatbúza.
13/18 anonim válasza:
Igen,vannak ilyenek,de nem kell velük foglalkozni.Olyanok is vannak,akik szerint a férfi,100kg alatt nem férfi.Ki nem sz...ja le,hogy ki,mit gondol?
14/18 anonim válasza:
de amúgy megkérdezted a fiad h meleg-e ??
és amúgy a rózsaszínben meg a divatban hol a politika?
15/18 anonim válasza:
Ez nem politikai, hanem egészen más kérdés. Történt rá célzás, tájékozódj. Lehetőleg minél gyorsabban és alaposabban, a fiadat se hagyd ki.
16/18 anonim válasza:
Egyaltalan nem baj! Miert is lenne az? Manapsag ha egy ferfin/fiun meg latnak egy halvanyabb szinu ruhat vagy cipot akkor rogton melegnek nevezik! Egy reszt meg lehet erteni mas reszt viszont oltari nagy baromsag...... miert lenne meleg ha szereti az elenk szineket? Vki nem attol lesz meleg h ha rozsaszin poloba jar hanrm attol ha ugy beszel ugy mozog ugy cselekszik mknt egy homokos.... Moert kell kulso alapja itellezni? Miert? Ennyi erovel aki mustar vagy fekete szinu rubakat hors az naci vagy fasiszta..... Ruha alapjan ha meg mkndod h meleg-e akkor buszke lehetsu magadra....... Egyaltalan nem baj
17/18 anonim válasza:
És melyin színű bugyit vesz fel a nadrágja alá? A körmét milyenre lakkozza? Ne már! "Ha férfi vagy légy férfi!" Nem azt szeretted volna ha lányod születik? :-(
18/18 anonim válasza:
némi ellentmondás van ebben sztem ...
"hanrm attol ha ugy beszel ugy mozog ugy cselekszik mknt egy homokos.... Moert kell kulso alapja itellezni?"
sztem meg nem is ettől lesz, és akkor te pont a külső alapján ítélkezel. na meg lenni semmitől se lesz, vagy az vagy nem az, ez ennyi. de hogy a rózsaszín pólótól a legheteróbb fiú se fog megmelegedni, ezt hidd el nekem (de még a festett körömtől se).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!