Miért nem találom Dániel Péter oldalát a Facebookon?
Figyelt kérdés
:D:D:D2016. jún. 29. 11:48
12/19 A kérdező kommentje:
"Azon elgondolkodtál már, hogy miért van az, hogy te keresed az ő oldalát - ő viszont nem keresi a tiédet?"
Nem, de most hogy így mondod, ez azért van, mert
1.Én nem irkálok ki baromságokat a Facebookra.
2.Akartam rajta egy jót röhögni. :D
Ez pedig még mindig nem az az oldal, amiről szó van.
2016. jún. 29. 14:36
13/19 A kérdező kommentje:
"Szerintem ő teszi priváttá amikor épp nem ér rá, hogy ne gyűljön fel túlságosan a szélsőjobber gyűlölködés, fenyegetés és más fröcsögés, amit sok meló moderálni. "
Ezzel most már nem lesz gondja:D A Facebook lépett helyette:D
2016. jún. 29. 14:37
14/19 anonim válasza:
Látom az értő olvasás nehezen megy.
15/19 A kérdező kommentje:
2016. jún. 29. 14:48
16/19 anonim válasza:
Sokan jelentették, az ilyesmi automatikusan megy, nem ellenőrizgetnek személyesen napi több százezer jelentett oldalt. Majd tiltakozik, meg minden, és akkor visszaállítják, hajbókolnak, elnézést kérnek, ahogy minden "celebnél" szokták. Aztán kezdődik minden elölről.
17/19 anonim válasza:
Persze bizonyíték az nincs, a "nem elérhető" szöveg nem jelent semmit. Továbbra sem megy az értő olvasás, ahogy látom.
18/19 A kérdező kommentje:
Inkább nézd meg a hozzászólásokat. oda van belinkelve egy kép.
2016. jún. 30. 20:14
19/19 anonim válasza:
Danipeti egy szánalom, meg aki védi az is hasonló minőségű csak. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!