Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nem találom Dániel...

Miért nem találom Dániel Péter oldalát a Facebookon?

Figyelt kérdés
:D:D:D
2016. jún. 29. 11:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
17%
Irtó mókás társaság a magyar szélsőjobbos pl. ha valakit érdekel, hogy mikor lesz legközelebb Holokauszt megemlékezés bárhol az országban, csak a kurucot kell olvasnia, mert onnan mindenről értesül, ha valaki tudni akarja, hogy mi van egy ilyen félnótással, akkor is csak a nemzeti oldal hírportáljait kell olvasgatnia, mert azok szeretik nagyon az ipsét, kurucon, alfahíren, pestisrácokon, ott írnak állandóan Dániel Péterről, a kutya nem emlékezne már rá, de most még megcsinálják belőle a "szólásszabadság mártírját" is...
2016. jún. 29. 12:08
 2/19 anonim ***** válasza:
79%
Meglepő módon állítólag törölték. Nem igazán értem, miért, csak a magyarokat ócsárolta folyton, meg a "fasisztákat", amit a libsi demokráciában simán meg lehet tenni, sőt, már-már kötelező. Talán megunták a modik, hogy állandóan jelentik Dánielt.
2016. jún. 29. 12:12
 3/19 A kérdező kommentje:
Azóta már megtudtam, hogy törölte a Facebook.Már ők is unták:D
2016. jún. 29. 12:13
 4/19 anonim ***** válasza:
81%
Gondolom már a frászbuk is beelégedett danipetikéből.
2016. jún. 29. 12:14
 5/19 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is furcsa volt, hogy törölték, először nem akartam elhinni.A Facebook valahogy nem igazán reagált eddig arra, amit művelt.Bezzeg, ha zsidókkal vagy cigányokkal kapcsolatban nyomtad volna ezt:D
2016. jún. 29. 12:14
 6/19 anonim ***** válasza:
19%

Mert még ehhez is ostoba vagy.

[link]

2016. jún. 29. 12:15
 7/19 anonim ***** válasza:
28%
Érdekes, én megtaláltam az oldalát.
2016. jún. 29. 12:16
 8/19 A kérdező kommentje:

Ez aztán tényleg az oldala:D

6 ismerős:D

A valódi oldalán elve úgy szerepelt, hogy dr.....

Szal ennyit arról, hogy ki, micsoda.

2016. jún. 29. 12:30
 9/19 anonim ***** válasza:
12%

Nem törölték, a múlt héten is eltűnt 1-2 napra. Szerintem ő teszi priváttá amikor épp nem ér rá, hogy ne gyűljön fel túlságosan a szélsőjobber gyűlölködés, fenyegetés és más fröcsögés, amit sok meló moderálni.

Sebaj, amennyit foglalkoztok vele, szerintem ő lesz a következő zsidó mumus, akire habzó szájjal lehet mutogatni, ha Soros meghal.

2016. jún. 29. 12:37
 10/19 anonim ***** válasza:
34%

"Ez aztán tényleg az oldala:D "

Az.

Azon elgondolkodtál már, hogy miért van az, hogy te keresed az ő oldalát - ő viszont nem keresi a tiédet?

2016. jún. 29. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!