Mit szóltok ahhoz, ahogy a külföld ítéli meg a Jobbikosokat?
"Ja, hát nem is kell más véleményére adni, hisz ti vagytok a modern Árják! ☺"
látod kérdező nézed a tv2 retekklubbot és ott amikor kimondják jobbikos akkor náci,tüntetésekről,focihuligánokról vágnak alá képeket így az egyszerű felretájékoztatott embernek ez ugrik be. náciiiiii
nemtudom, most hallgattam az angol bbc world sercvice rádió adását, és két megszólaló volt, a jövendő fideszes külügyi minisztter, akin még én is röhögtem annyira nevetségesen beszélt (angolul sem tudott, de nem ez a lényeg) és a másik egy jobbikos (a posztjára nem emlékszem) aki kétszer annyit időt kapott mint a fideszes idióta.
tettek fel pár kérdést a szélsőségességgel kapcsolatban, de a jobbikos ügyesen hárította a dolgokat.
szerintem külföldről tisztább a kép, csak az emeszpés nyuggerek vizionálnak mindenhova nácikat.
Szerintem lusta lesz beleolvasni,
de amúgy sehol nincs benne zsidó&cigány gyűlölet.
Én ezt szeretem. A jobbik célkitézéseiben alapvetően azt az elvet vallja, h. a magyar föld a magyaroké, ne nyaljuk az unió seggét, el kell törölni a mentelmi jogot, felelősségre vonás, munkahelyteremtés, segélyrendszer reformja stb.
Semmi cigány ellenesség nincs a programjában. A fentebb említett célok mitől kirekesztőek vagy mitől szélsőségesek?! Radikálisok, de nem szélsőségesek. Persze egy bűnöző politikusnak a mentelmi jog eltörlése az aztán szélsőséges!!!
"A külföldi nem ismeri a cigányokat"
dehogynem. egyszer finn sráccal dumáltam. mondom neki kicsit szégyenkezve, h nem nagyon szeretem a cigányokat. a válasza az volt: "ki nem?"
svájcban kiközösítik őket, nem adnak nekik munkát a város szélére szorítják ki őket. De ott jól megélnek, mert a svájciak kidobják a félig használt tv-t magnót dvd-t stb-t a kukába, azok meg kikukázzák.
szlovákiában olyan a szitu mint nálunk, romániában is.
Kérdező, ez a tipikus tudatlan felfogás a tied. Aki nem érti a nemzettudatot, mert egy gyökértelen senkiházi, az nem is tud másra gondolni, mint nacionalizmusra.
Másik: Az hogy az úgynevezett "külföld" hogy ítéli meg a Jobbikot, az annak a függvénye, hogy egyrészt milyen média szűrőkön jut el a Jobbik híre külföldre, másrészt milyen szűrőkön jut ide a véleményük. Már ha egyáltalán ez a külföldi vélemény, nem pedig egy kreált propaganda.
És végezetül egy anekdota:
"A Magyarok Szövetsége kezdeményezésére a XVI. kerületben 15 kerületi civil szervezet a fenti címmel választási fórumot rendezett márc. 22-én a Jókai út 6 szám alatt. Azokat a képviselőjelölteket hívták meg, akik a 750 ajánlószelvényük leadása után pártjuk hivatalos jelöltjeikké váltak.
Mind az öt jelölt (Dr. Vidorné, dr. Szabó Györgyi jelenlegi MSZP-s képviselő, Szabó Barbara LMP, Kovács Péter polgármester Fidesz-KDNP, Fejér László Előd MDF. Vas Zoltán Jobbik) elfogadta a meghívást.
Kérdések:
1.) Most volt márc. 15-e, sokszor elhangzott az akkori 12 pont, köztük a Magyar Nemzeti Bank követelése. Ön szerint e követelés jelenleg megvalósultnak tekinthető?
A jelöltek közül csak Vas Zoltán tudta, hogy nincsen Magyar Nemzeti Bank, mert ez a bank független mind a kormánytól, mind a parlamenttől, kizárólag az Európai Központi Banktól, vagyis a globális tőkétől függ.
Kovács Péter azt kifogásolta, hogy a sok külföldi bank csak abban érdekelt, hogy a profitot kivigye az országból.
A többi képviselőnek erre a kérdésre nem volt érdemi mondanivalója."
Erre az egy kérdésre adott válaszok alapján sok minden kiderül szerintem a pártokról.
"Szlovákiában egyenesen ŐK vannak KORMÁNYON"
Igen, és nézd meg, mit tett a _magyar_ kisebbséggel az a radikális kormány! Tilos magyarul beszélni a közszférában, és már azért is küzdenek, hogy magyarul lehessen tanulni! Szerbiában meg csak azért vernek meg szórakozóhelyen, mert magyarul mertél beszélni? Stb...Ilyet akartok ide is, jobbikosok?
Ja, hogy ha már nem magyart nyomnak el, hanem mást, akkor nembaj, jöhet a szélsőradikalizmus? NA, pont ezért van olyan véleménye a külföldnek a Jobbikról, amilyen.
Meg az itteni konzervatív/mérsékelt jobboldaliaknak is...
Nananana.... Azért ne keverjük már a Szlovák kormányt a Jobbikkal...Ti mikor hallottatok Vonától olyat, hogy a cigányok és a zsidók rákos fekély? Vagy, mikor nevezett EU-s képviselőket "kócos asszonynak"?
Gondolkodj már. SZámtalanszor kérdeztem hogy miért szélsőséges, és fasiszta a jobbik, soha senki nem tudott rá válaszolni. Ész érvekkel nem. Csak fújjátok a mocskos, FidMSZP propagandátokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!