Zeitgeisttel egyetértők, milyen pártra szavaztatok?
miért kell a zeitgeisttel egyetérteni?
én pl rosszullettem a film végére, ennyi undormánytól, praktikától, Zion-trükkök milliárdjaitól...ha csak a 10 %-a igaz ( márpedig annál sokkal több igaz)ami elhangzik a filmben,nekünk ANNYI...és szavazhatsz bárkire...semmi nem fog változni.
a jobbik épp úgy beállt a sorba, mint a többi párt...megadom az esélyt nekik, de nem várok semmi jót, legfeljebb kellemessen csalódok
Rosszul lettél tőle?
Én Alex Jones: Endgame-jétől lettem rosszul. :S
Az sokkal brutálisabb, mint a Zeitgeist.
Eddig a Zeitgeistosok 100%-a jobbikos. Szoktam levelezni egy Zeitgeistossal, aki szintén jobbikra szavazott (mellesleg Jordán pozitív). Sőt, én erről az egészről szintén olyantól tudok, aki a Jobbikra szavazott, ő ajánlotta először megnézésre.
Magam is a Jobbikra szavaztam, de ezt egyáltalán nem nézem jó szemmel. Igyekszem eloszlatni a ködöt a korszellemet illetően, ahol ilyet tapasztalok. Általában egyszerű bedőlésről van szó (nem hiába az a sok hatásvadász elem), és így nem kell sokat magyarázkodnom. Persze nem mindig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!