Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Meddig lesznek még menekült...

Meddig lesznek még menekült táborok Magyarországon?

Figyelt kérdés
A mai nap folyamán megtámadta az egyik menekült a nővéremet a fényes utcán Balassagyarmaton. A patkány hátulról támadt váratlanul elkapta a nővérem nyakát. Nem értem, hogy miért hagyja ezt az állam, hogy ezek az emberek itt letáborozzanak, és azt csináljanak amit akarnak.

2016. jún. 11. 20:27
1 2 3
 11/21 tetro ***** válasza:
32%

22.26

az origo cikke arról hogy nem nőtt a bűnözés a menekültek miatt. olvastad a cikket?

2016. jún. 11. 22:51
 12/21 A kérdező kommentje:

"az origo cikke arról hogy nem nőtt a bűnözés a menekültek miatt. olvastad a cikket?"

Igen olvastam a cikket illetve a weboldalt is amit linkeltem.

Amire te hivatkozol az 2011,2012 illetve 2013 adatok alapján íródott. Azóta lényegesen több migráns fordult ott meg, a 2015 illetve a 2016 év-ben eléggé sok migráns érkezett hazánkba persze én maradok a tényeknél 1 bűntény is sok függetlenül attól, hogy milyen nemzetiségű a támadó, továbbá tény az is, hogy a mai nap folyamán egy migráns támadta meg a nővéremet fényes nappal az utcán még pedig hátulról elkapta a nyakát az a patkány. Továbbá az is tény, hogy ez az ember szabadlábon van jelenleg, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből az ügyből.

2016. jún. 11. 23:13
 13/21 A kérdező kommentje:

"Majd kitalálod azt is, mint az eddigieket."

Nem szokásom hazudni, bár nem értem, hogy miért kell ilyeneket írni. Miért hazudnék egyáltalán, mi hasznom lenne belőle? Semmi empátia nincs egyes emberekben, valakinek a családjában történik egy ilyen dolog, és még gyanúsítgatnak, hogy hazudok, komolyan mondom az eszem megáll. Fel tettem egy kérdést illetve leírtam hozzá egy negatív eseményt ami sajnos a nővéremmel megtörtént. Persze nem tagadom dühít a dolog, és egyben elszomorít, de azért emberek vagyunk, bár egyes emberekben hiányzik az empátia, válasz helyet egyes emberektől gyanúsítgatást kapok illetve hazugnak titulálnak. Úgy látom vannak ilyen komment trollok akiknek ez örömet okoz, hogy idegesítsék itt a kérdezőket, erre élveztek vagy nincs jobb dolgotok az életben?

2016. jún. 12. 00:47
 14/21 anonim ***** válasza:
42%
Itt egyedül te trollkodsz, amikor kitalált történetekkel kelted a feszültséget a menekültek ellen. A legelső válaszodból egyértelmű hogy gyűlölettel viseltetsz irántuk és csak a szokásos szélsőjobber hazugságokat szajkózod. De még ha valami csoda folytán igaz lenne a meséd, akkor sem méltó civilizált emberhez hogy egyetlen bűnöző alapján általánosít minden menekültre.
2016. jún. 12. 02:00
 15/21 A kérdező kommentje:

"Itt egyedül te trollkodsz, amikor kitalált történetekkel kelted a feszültséget a menekültek ellen."

Bár csak kitaláció lenne, de sajnos igaz.

"A legelső válaszodból egyértelmű hogy gyűlölettel viseltetsz irántuk és csak a szokásos szélsőjobber hazugságokat szajkózod."

Konzervatív embernek tartom magam, amiket leírtam azt úgy is gondolom csak olvasom az első komentemet és valahogy nem áll össze a kép bennem, hogy ebből hogy tudtad levonni azokat a konzekvenciákat, hogy én gyűlölöm a menekülteket. Az életem folyamán mindig törekedtem arra, hogy ne származás, vallás vagy bőrszín szerint ítélkezzek, de nem tartom helyesnek a jelenlegi helyzetet, elítélem azokat az embereket akik pénzért csempészik őket. De igazándiból nem szeretnék politizálni, de tény, hogy egy menekült támadta meg a nővéremet aljasan és váratlanul, ez viszont elitéledő dolog. Ha nem lett volna menekült tábor Balassagyarmaton akkor nem beszélgetnénk most erről itt. " De még ha valami csoda folytán igaz lenne a meséd, akkor sem méltó civilizált emberhez hogy egyetlen bűnöző alapján általánosít minden menekültre." Én nem mondtam olyat, hogy minden menekült bűnöző, azt írtam az első komenetemben, hogy nincs szükség rájuk, mivel önmagunkkal határos ország vagyunk így könnyedén találunk szakembert, és ha valaki meghív valakit akkor ne nekünk keljen már eltartanunk őket, és aggódani az miatt, hogy a köztük lévő bűnözők megtámadják a női rokonainkat. Le is szúrhatta volna az a patkány a nővéremet, még szerencsés volt, hogy ennyivel megúszta.

2016. jún. 12. 02:44
 16/21 anonim ***** válasza:
24%
Kedves kérdező: megjelentek a habzó szájú ballibsik, akik érdekes módon mást hívnak gyűlölködőnek. De kb. itt a kérdező az egyetlen aki normális gondolkodó embernek tűnik. Rögtön rasszista azért mert nem engedi, hogy a nővérét bántsák? VAgy azért, mert nem kér a csőcselék bandából? A másik válaszolónak: "menj kurucinfót olvasni"-ezek szerint te is azt olvasod, ha tudod milyen cikkek vannak fent. :D Ja vagy előítéletből mondod, mert nem is olvastad? NA akkor most ki a bunkó fajgyűlölő, aki csak utálni tud? :D
2016. jún. 12. 10:46
 17/21 tetro ***** válasza:
87%
Konnyen rovidre lehet ezt zarni es befogni a ketkedok szajat. Kerdezo scanned be a feljelentest, takard ki az azonosithato dolgokat, es dobd fel ide. Aztan a sok teged meghazudtolo libsi szepen elkulloghat.
2016. jún. 12. 11:09
 18/21 anonim ***** válasza:
93%

És most jön majd a szabadkozás hogy majd elkéri a nővérétől, meg elfelejtette stb...

"Rögtön rasszista azért mert nem engedi, hogy a nővérét bántsák? VAgy azért, mert nem kér a csőcselék bandából?"

Nem, azért rasszista mert egyetlen állítólagos bűnöző alapján ítél el egy egész népcsoportot. Épp most volt hogy négy magyar férfi erőszakolt meg egy külföldi nőt, akkor ez alapján az összes magyar egy erőszakos állat? Tudom hogy a magadfajta szélsőjobber fröcsögőgépeknek nem erősségük a logika meg egyáltalán az értő olvasás, de tanulni sosem késő.

2016. jún. 12. 11:47
 19/21 anonim ***** válasza:
8%
Utolsó: ahogy neked sem a logika az erősséged. Mert amit elmondanak a médiában te azt be is kajálod. De felzárkózni sosem késő. :D
2016. jún. 12. 11:57
 20/21 anonim ***** válasza:
89%
Igen tudom, nálatok minden bűnöző magyar valójában kisebbségi, de én szeretek inkább a valósággal foglalkozni.
2016. jún. 12. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!