Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem egy NAGYON...

Tudnátok nekem egy NAGYON sablonos szónoklatot írni?

Figyelt kérdés
Az iskolában kampányoláshoz szeretnénk írni egy minél sablonosabb politikai szónoklatot, lehetőleg minél kevesebb aktuálpolitikával és minél több híres mondással. Tudnátok segíteni?

2016. máj. 24. 16:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Ti vagytok a legjobbak, mi megadunk nektek mindent! Lehozzuk a csillagokat, mindent megteszünk nektek!

Mi vagyunk értetek, nem Ti vagytok értünk!

És hasonlók. A politikai szónoklatnak az a lényege, hogy ki tud cifrábbat hazudni. A hazugságnál nagyobb sablont nem találsz.

2016. máj. 24. 17:57
 2/3 anonim válasza:

Áremelèst tervezünk!

Segìtsetek ebben bennünket. Látjátok, az előző választottak nem terveztek áremelèst! Hát elèg sz.arul is sikerült!

Lehoztuk a csillagokat is mert ilyen szèpen összegyűltetek! Csak miattatok. Nèzzetek az ègre? Hát hazudtunk? Mi az hogy nem is tudok vele mit kezdeni( ergo

2016. máj. 28. 12:51
 3/3 anonim válasza:

Nappal van, gondolom nappal jártok suliba:) )

Ha nem tudtok vele mit kezdeni, kollegáink Mindent megtesznek, hogy visszakerüljenek. Projektet indìtunk ha minket választotok!

Viccel kìvül: olyan szórólapokat is kaptam anno amiben a büfè egyes dolgaira hivatkoztak, hogy ingyen lesz. Már akkor sem èrtettem, hogy ez most mi... Meg a szünetek idejèt akarták hosszabìtani. Meg a tesiórát eltörölni. Mondjuk azt sem èrtem mert az egyetlen amikor nem kell tanulni ès hát kinek van olyan tesije ahol megszakadnak a gyerekek...nekem nem volt egy se:)

2016. máj. 28. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!