Tudnátok nekem egy NAGYON sablonos szónoklatot írni?
Ti vagytok a legjobbak, mi megadunk nektek mindent! Lehozzuk a csillagokat, mindent megteszünk nektek!
Mi vagyunk értetek, nem Ti vagytok értünk!
És hasonlók. A politikai szónoklatnak az a lényege, hogy ki tud cifrábbat hazudni. A hazugságnál nagyobb sablont nem találsz.
Áremelèst tervezünk!
Segìtsetek ebben bennünket. Látjátok, az előző választottak nem terveztek áremelèst! Hát elèg sz.arul is sikerült!
Lehoztuk a csillagokat is mert ilyen szèpen összegyűltetek! Csak miattatok. Nèzzetek az ègre? Hát hazudtunk? Mi az hogy nem is tudok vele mit kezdeni( ergo
Nappal van, gondolom nappal jártok suliba:) )
Ha nem tudtok vele mit kezdeni, kollegáink Mindent megtesznek, hogy visszakerüljenek. Projektet indìtunk ha minket választotok!
Viccel kìvül: olyan szórólapokat is kaptam anno amiben a büfè egyes dolgaira hivatkoztak, hogy ingyen lesz. Már akkor sem èrtettem, hogy ez most mi... Meg a szünetek idejèt akarták hosszabìtani. Meg a tesiórát eltörölni. Mondjuk azt sem èrtem mert az egyetlen amikor nem kell tanulni ès hát kinek van olyan tesije ahol megszakadnak a gyerekek...nekem nem volt egy se:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!