Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Honnan lesz a Jobbiknak ilyen...

Honnan lesz a Jobbiknak ilyen sok pénze? Álomvilágban éltek?

Figyelt kérdés
Ha nem, akkor miért szavaztok a Jobbikra? Annyi mindent ígérnek, amire nincs pénz:( Szerintem a Fidesz jobb, de nem vagyok egyik mellett sem igazán. De ha választani kell... A Fidesz vagy a Jobbik fog nyerni, ez majdnem biztos, de szerintem a Fidesz esélyesebb. A Jobbik honnan szerez pénzt a sok ígéretre?
2010. ápr. 9. 18:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Az mennyibe fog kerülni,ha a multik kimennek az országból,(a magas adók miatt)?Vagyis mennyi pénztól esik el az állami költségvetés?"

Durva sacc szerint megháromszorozná a bevételeket. De szerintem inkább ötszörözné.

2010. ápr. 9. 19:10
 12/17 anonim ***** válasza:

19.07:azokról a multikról beszélsz,akik állandóan változtatják a nevüket,hogy ne kelljen adót fizetniük?

Apám dolgozott egy gyárban,ugyanazt a munkát csinálta,mégis kétszer változott a cég neve.A tulajdonosé nem!

2010. ápr. 9. 19:12
 13/17 anonim ***** válasza:

"Az mennyibe fog kerülni,ha a multik kimennek az országból"

Azokra gondolsz, amelyek importálják az árujukat (az ország gazdaságát nem, vagy csak minimálisan támogatva), kiviszik a nyereséget és cserébe zsíros adókedvezményeket kapnak?

2010. ápr. 9. 19:59
 14/17 anonim ***** válasza:
Megszámolnám a munkanélkülieket, ha az összes multi kimenne az országból...
2010. ápr. 9. 20:50
 15/17 anonim ***** válasza:

20:50

Itt most kereskedelmi multikról van szó (Cora, Tesco, Aschuan... stb.), azok pedig nem dolgoztatnak sok embert (akiket igen, azok nagy része is diákmunkás), viszont annál többet tesznek tönkre. Akkor már számold meg őket is.

2010. ápr. 9. 20:56
 16/17 anonim ***** válasza:

És miként szeretnétek szelektálni a multik között?

Vagy van jó és rossz multi? :D

2010. ápr. 9. 21:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Amelyik multi nettó 300ezret ad fizetésként az jó, amelyik kb 100eret az rossz? Vagy mi alapján, mégis?
2010. ápr. 9. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!