Kiss "erőszakoló" László fideszes?
Figyelt kérdés
A liberális hírportálokon napi 2-3 cikk biztos van.2016. máj. 13. 12:32
1/15 anonim válasza:
Még ha Fideszes lenne is, akkor is minek ebbe az ügybe a poitikát belevinni?
De persze bizonyos körök megragadnak minden szalmaszálat, hogy kormányt buktassanak.
2/15 anonim válasza:
A liberálisoknak nem tulajdonsága, hogy kitartó aknamunkával kiássanak valamit. Biszku Bélát sem ők kergették a sírba...
3/15 anonim válasza:
ez nem politika, inkább kicsit bulvár kezd lenni, érdekli az embereket, engem is érdekel
4/15 anonim válasza:
Ha mondjuk DK-s lenne, akkor most a 444 meg az index mind mosdatná.
5/15 anonim válasza:
4 biztos, hogy nem mosdatnák, mert ezen már nem lehet mit, az index mindig is kiemelten foglalkozott a nemi erőszakkal, ha akarnák sem lehetne most más színben feltüntetni az ilyesmit.
6/15 anonim válasza:
# 5
Dehogyisnem...
A nőerőszakoló migránsokat is mindig védik. Meg ha egy cigány erőszakol meg valakit akkor arról még csak nem is közölnek hírt.
7/15 anonim válasza:
6 Hülyeség, az index tele van a migránsok bűntetteivel. Ha nem olvasod akkor szerintem ne mondj róla véleményt. Én olvasom, a kölni balhénál az összes vezető hír erről szólt az oldalon.
8/15 anonim válasza:
"A liberálisoknak nem tulajdonsága, hogy kitartó aknamunkával kiássanak valamit."
Schmidt Pál doktoriját vajon nem ők kotorták elő?
9/15 anonim válasza:
Nem érdekes mi a politikai beállítottsága, viszont a kommunista élsport tipikus figurája. A Fidesz meg a legerősebb magyar kommunista párt.
10/15 anonim válasza:
Persze hogy fideszes. Mégis hogy kerülne ilyen posztba normál halandó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!