Kitörhetnek tüntetések amiatt hogy több száz forinttal drágulni fog egy doboz cigaretta Magyarországon? Begőzölnek az emberek vajon emiatt?
2016. máj. 3. 21:39
11/16 anonim válasza:
Furcsa ezt az egészet olvasni. Én Angliában élek és itt nem cseszegetik egyáltalán a dohányosokat. Én Marlboro-t szívok és nem érzem azt, hogy emiatt rosszabb ember lennék, mint aki nem dohányzik. Hallottam, hogy odahaza sokan áttértek a töltött cigire, amit én elég szánalmasnak tartok. Ez valamilyen szinten már jogsértő ami ott megy. Itt angliában tuti, hogy lázadás törne ki emiatt. Ha van pénzem arra költöm amire akarom, kivéve ha az nem illegális. Itt ez az elv uralkodik. Ti meg töltögessétek a cigit, ha nektek az is jó..
12/16 A kérdező kommentje:
azért töltögetik mert úgy olcsóbb..
miféle lázadásról beszélsz?
UKban jóval drágább a cigi mint nálunk.
2016. máj. 4. 00:57
13/16 anonim válasza:
Tényleg, milyen k**va gáz már, hogy magának tölti a cigit.
Ilyenkor valahogy mindig kimarad az idillikus angliai élet lefestéséből az olyan gyakran hangoztatott "itt nem nézünk le senkit semmiért"?
14/16 anonim válasza:
Nem nézek én le senkit, de a helyzet azért elég abszurd lássuk be. Ha a kormány úgy dönt egy nap, valamilyen okból, hogy drasztikusan megemeli a kenyér árát is, akkor nekiálltok otthon kenyeret sütögetni? A gond ott kezdődik, hogy nem kellene mindent hagyni. Már a trafikozás elején tüntetni kellett volna az egész ellen.
15/16 anonim válasza:
# 14/14 Időpont ma 09:00
Én már ezer éve itthon sütöm a kenyeret. :-) Így olyan amilyet én akarok.
De ez most mellékes. :-D
Nem gondolom, hogy most a töltött / nem töltött annyira számítana. Sokan például szeretik tölteni eleve, nekik a cigikultúra része.
A trafikozásnál meg rájuk kellett volna gyújtani a Kossuth teret, ebben igazad van. :-)
16/16 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit túlzásba viszik ezt a fajta "boszorkányüldözést",de hát,bár nem hinném,hogy az emberek egészsége lenne a fő szempont.Ez az egyik legbiztosabb bevételi forrás,ha plusz pénz kell a költségvetésbe.Szóval,nem kell bántani a dohányosokat,mi lenne nélkülük szegény,csóri kormánnyal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!