Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 1,5 doboz cigi után már...

1,5 doboz cigi után már "élveznem" kéne?

Figyelt kérdés

Körülbelül egy hónapja cigizek, ezalatt az idő alatt ~1,5 doboz fogyott el. Sohasem köhögtem tőle, nem voltam rosszul, csak az első letüdőzések után szédelegtem kicsit. Amikor nem szívok, úgy érzem, hiányzik, de napi egy ciginél többre nem vágyom. Mi lehet ennek az oka? (Nem "menőzésből" szívok és dohányellenes válaszokat nem várok)

14/F

2016. ápr. 3. 15:45
 1/9 anonim ***** válasza:
66%

Azért mert még nem szoktál rá teljesen.

Én 2 és fél évig cigiztem rendszeresen + egy fél év az elején amikor úgy voltam vele mint te. Most próbálom abbahagyni, már négyszer próbáltam de mindig rágyújtottam újra, stresszes időszakokban. Én azt ajánlom neked, hogy ne szokj rá pláne ne 14 évesen. Addig hagyd abba amíg még könnyű :).

20/F

2016. ápr. 3. 15:50
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ és a tanácsot! Bár utóbbira nem feltétlenül volt szükségem, értékelem figyelmességed :-) Amúgy te milyen cigit szívsz, és mit ajánlasz? (Nekem kék Pall Mallom és Camelem van, és minél több márkát szeretnék kipróbálni)
2016. ápr. 3. 16:47
 3/9 anonim ***** válasza:
A szervezeted tiltakozik ellene.
2016. ápr. 3. 17:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Az még nem rászokás. Én hétvégi dohányos vagyok (kék lucky, arany marlbi).

Mivel en nem reg voltam a te korosztalyodban tudom, hogy aki akkor cigizgetett az kesobb milyen lett. Nem javaslom. Bar latszik rajtad, hogy leszarod hogy mindenki elmondja, de azert igy lehet mashogy jon le, mint ha tanarbacsi mondaná :D

2.5 eve hetvegi dohanyos vagyok. Nem fuggok tole, de jol esik ha szivom, van amikor 2 hetig nem gyujtok ra, nagy hianyom nincs, de amikor ragyujtok nagyon jo. Es a legmagyobb elonye hogy tenyleg nem fuggsz tole, de elvezed. +sok olyan ember van aki eliteliva dohanyosokat es lehet ez akar a jovoben egy allasodon vagy netan a szerelmed beteljesuletlenseget fogja okozni.

17/f

2016. ápr. 3. 23:08
 5/9 anonim ***** válasza:

Valahogy sosem értettem miért cigiznek az emberek! (ha már nem menőzésből szívod).

Pont ugyanennyi lehettem mikor 3hónapra rászoktam a dohányzásra.Egyik nap mikor a dobozból kivettem az utolsó szálat ,annyit mondtam: többet innentől kezdve nekem nem kell és azóta "nem is gyújtottam rá"!! (Manapság nem tudnék elszívni egy sima/original cigit ,már az íze miatt sem ,mert behánynék).

Egyszerűen nem éreztem a cigitől semmi változást sem... elszívtam és ugyanolyan volt a hangulatom...

Az már más tészta ,hogy olykor-olykor rádörrentek egy Marihuana-s cigire (attól már azért érzem a változást)!

2016. ápr. 4. 05:51
 6/9 anonim ***** válasza:

Édes kicsi kincsem, hát akkor összvissz 1,5 doboz cigi elszívása után miért szívod, ha nem menőzés végett? Főleg, hogy mégcsak nem is élvezed. :D Merthogy ennyitől még nem szoktál rá, az fix. Majd kb. 2 év cigizés után kijelentheted, hogy azért szívod, mert szereted, vagy, hogy "megnyugtasson", na de ennyi idő után... ne nevettess már :D

Lebeszélni a cigizésről nem próbállak inkább, mivel én is ennyi idősen kezdtem, ezért tudom, hogy egy kis szaros 14 évest (no offense) nem lehet lebeszélni az ilyen baromságokról, mert egyszerűen még nincs annyi eszük. De majd 3 év múlva szidod magad, hogy hogy lehettél ekkora kis köcsög.:D

És igen, szerintem 1,5 doboz után már élvezned "kéne". Én már az első szál cigimet is élveztem. Szóval vicceske vagy, na, te kis cigis.

2016. ápr. 4. 12:18
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Elso vagyok nem értem miért kellett lepontozni.Faj Nektek hogy mas le tudja tenni?
2016. ápr. 4. 15:51
 8/9 A kérdező kommentje:

Első, a te válaszod számomra hasznos volt és megnyugtatott, hogy nem velem van a probléma (már ha ez annak tekinthető). Sajnálom hogy lepontoztak, én lájkoltam a válaszod :-)

Utolsó válaszoló: "kicsi kincsem"? Egyedi stílusod van, de látom, csak jóindulatból írtál. Köszönöm ;-)

2016. ápr. 4. 17:47
 9/9 anonim válasza:

Hány doboz cigi kellett hogy élvezzem? 3-4 legalább, de ezt több évre elosztva.

Rá akartam-e szokni? Igen.

Sikerült? Valamennyire.

Szeretek-e cigizni? Igen.

Kuŗvára káros? Igen.

Éreztem káros hatását? 1,5-2 év alatt érezhetően szarabb lett a tüdőm állapota?

Megéri? ...

2016. ápr. 5. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!