Egy doboz cigi mennyire káros?
Figyelt kérdés
Vettem egy doboz cigit kipróbálás céljából. Szenvedtem mire elfogyott de úgy voltam vele ha már megvettem nem hagyom hogy porosodjon a polcon. Szerintem soha többé nem fogok rágyújtani, nagyon nem jön be. Olvastam hogy megállítja a mellet a növekedésben. Ez csak erre az egy dobozra is vonatkozik vagy a rendszeres dohányzásra? Mert őszintén megvallva nem szeretném ha a mellem megállna a növésben.
15/l
2016. márc. 20. 15:43
1/7 anonim válasza:
Az összes cigire igaz .. és még több dolog is ami rosszabb... Többet ne cigizz. Hogy adták ki neked??
2/7 anonim válasza:
Ennyit még elvisel a szervezet.
3/7 anonim válasza:
Szia! Miket olvas az ember!? Inkább hagytad volna porosodni..Többet ne gyújts rá légyszives! Akárki akármit mond! NEM EGÉSZSÉGES.Kérlek ne csináld újra.Egy anya kéri ezt!:-)
4/7 anonim válasza:
Aki azt írta,hogy ennyit elvisel az ember,az nem komplett..A rossz dolgokban ne adjunk már tippet,ha lehet!? Egy fiatal lányról van szó.! A gyerekednek is ezt javasolnád? Szép...
5/7 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz 1 doboz cigitől.
6/7 anonim válasza:
csak megijesztés az h a cicid megáll a növésben.. azért mondták h ne cigizz.
Egyébként is káros, ne csináld!
7/7 anonim válasza:
Nyugi, nem lesz tőle semmi bajod. :-)
Egyébként én cigizek, de valahogy mégis nehezemre esik felfogni, hogy miért szívtad el, ha nem esett jól? Én a helyedben eladtam volna kicsit olcsóbban valami dohányos havernak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!