Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az átlagmagyar miért hiszi...

Az átlagmagyar miért hiszi azt hogy a nyugati országokban nagyon jól él mindenki és nagy kocsikkal járnak?

Figyelt kérdés

miért hiszi azt az átlagmagyar hogy Jürgen 5 évente új BMWt vesz és évente háromszor nyaral a távol-keleten és persze tele van pénzzel?

Ez annyira vicces.

Nyugaton is ugyanúgy vannak szegények mint nálunk.

2016. ápr. 30. 23:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
32%

Érdekes itt a többség abban méri a jólétet,hogy hány évente vesz valaki új autót.

5 évente szerintem teljesen felesleges autót venni.Ez inkább már egyfajta nagyzolási mánia.

Na,meg aki Thaiföldre jár nyaralni,annak minek autó.....

2016. máj. 1. 14:48
 22/24 anonim ***** válasza:

Utolsó, van értelme 5 évente új autót venni, nem nagyzolási mánia. Elsősorban azért, mert ez az az idő, ami alatt annyit fut az autó, hogy egyre költségesebb lesz a fenntartása, és kisebb-nagyobb javítások, szervízeléseknek néz elébe a tulajdonosa.

Ezt elkerülendő a felső réteg vadiúj autót vesz, a tehetősebbek megveszik ezeket az autókat; a rosszabbul keresők pedig az ezek által 5 év múlva leváltott, kb. 10 év körüli autókat vásárolják. Ne döbbenj le, de az utóbbi kategóriába tartoznak pl. a tanulók vagy frissen végzettek első autói, illetve ilyesmit kapnak sokan a szüleiktől.

Pénzügyi oka van annak,hogy ilyenkor cserélik, nem nagyzolás.

2016. máj. 1. 15:08
 23/24 anonim ***** válasza:

Én csak annyit tudok hozzászólni ehhez, hogy aki annyira rosszul érzi magát Magyarországon, akár pénzügyi, akár kulturális okokból, az menjen el.

Vegyen fapados repülőjegyet, London-Luton és viszlát!

Nem kell itt szenvedni tovább, ő jobban fogja érezni magát, mert álmai országában élhet és mi is jobban leszünk, mert nem kell tovább hallgatnunk a hiszijét.

Érdekes módon Magyarország az a volt kommunista ország, ahonnan a legkevesebben vándorolnak ki, miközben Romániából, Bulgáriából, vagy akár Németország volt NDK-s részeiről már olyan mértékű a kivándorlás, hogy komoly demográfiai problémákat vet fel, vagyis valahogy a többségnek mégis megfelel ez a "borzalmas ország."

Tartok tőle, hogy aki így fikázza Magyarországot az hamarosan a Nyugatot is ugyanígy utálni fogja, a "mindenki hülye csak én vagyok helikopter" mentalitása miatt...

2016. máj. 1. 21:07
 24/24 anonim ***** válasza:
Sosem hittem ezt. Ami viszont tény, hogy az átlagos életszínvonal jóval magasabb pl. Ausztriában, mint itt.
2016. máj. 7. 01:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!