Az átlagmagyar miért hiszi azt hogy a nyugati országokban nagyon jól él mindenki és nagy kocsikkal járnak?
miért hiszi azt az átlagmagyar hogy Jürgen 5 évente új BMWt vesz és évente háromszor nyaral a távol-keleten és persze tele van pénzzel?
Ez annyira vicces.
Nyugaton is ugyanúgy vannak szegények mint nálunk.
Érdekes itt a többség abban méri a jólétet,hogy hány évente vesz valaki új autót.
5 évente szerintem teljesen felesleges autót venni.Ez inkább már egyfajta nagyzolási mánia.
Na,meg aki Thaiföldre jár nyaralni,annak minek autó.....
Utolsó, van értelme 5 évente új autót venni, nem nagyzolási mánia. Elsősorban azért, mert ez az az idő, ami alatt annyit fut az autó, hogy egyre költségesebb lesz a fenntartása, és kisebb-nagyobb javítások, szervízeléseknek néz elébe a tulajdonosa.
Ezt elkerülendő a felső réteg vadiúj autót vesz, a tehetősebbek megveszik ezeket az autókat; a rosszabbul keresők pedig az ezek által 5 év múlva leváltott, kb. 10 év körüli autókat vásárolják. Ne döbbenj le, de az utóbbi kategóriába tartoznak pl. a tanulók vagy frissen végzettek első autói, illetve ilyesmit kapnak sokan a szüleiktől.
Pénzügyi oka van annak,hogy ilyenkor cserélik, nem nagyzolás.
Én csak annyit tudok hozzászólni ehhez, hogy aki annyira rosszul érzi magát Magyarországon, akár pénzügyi, akár kulturális okokból, az menjen el.
Vegyen fapados repülőjegyet, London-Luton és viszlát!
Nem kell itt szenvedni tovább, ő jobban fogja érezni magát, mert álmai országában élhet és mi is jobban leszünk, mert nem kell tovább hallgatnunk a hiszijét.
Érdekes módon Magyarország az a volt kommunista ország, ahonnan a legkevesebben vándorolnak ki, miközben Romániából, Bulgáriából, vagy akár Németország volt NDK-s részeiről már olyan mértékű a kivándorlás, hogy komoly demográfiai problémákat vet fel, vagyis valahogy a többségnek mégis megfelel ez a "borzalmas ország."
Tartok tőle, hogy aki így fikázza Magyarországot az hamarosan a Nyugatot is ugyanígy utálni fogja, a "mindenki hülye csak én vagyok helikopter" mentalitása miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!