A szlovákiai magyarok teljesen be fognak olvadni?
Ha szétbarmolják a jobberek az EU-t, akkor előbb-utóbb igen, mert regionális együttműködés helyett megint be fogunk húzódni a határok mögé.
Fel nem foghatom, miért nem látják, hogy az EU-s tagsággal gyakorlatilag "visszaszereztük" a Trianonnal elcsatolt területeket.
"Fel nem foghatom, miért nem látják, hogy az EU-s tagsággal gyakorlatilag "visszaszereztük" a Trianonnal elcsatolt területeket."
Én meg azt nem tudom felfogni, hogy az istenben vannak ilyen h.lyék mint te.
"Fel nem foghatom, miért nem látják, hogy az EU-s tagsággal gyakorlatilag "visszaszereztük" a Trianonnal elcsatolt területeket."
- Ha az EU érdemben fog azért tenni, hogy ne lehessen NYELVTÖRVÉNY egy XXI. századi európai demokráciában, hogy ne maradhasson el a törvényi felelősségrevonás egyértelmű bizonyítékok mellett a bíróságon etnikai támadások során, és ha kötelezi a tagjait a nyelvi, etnikai alapon diszkriminatív, kollektív bűnösség elvét valló rendelkezések megszüntetésére és a miattuk való érzelmi sérelem és anyagi károk jogorvoslására, akkor egyet fogok veled érteni.
Amíg ebből semmi nem valósul meg, addig ez csak színházi díszlet.
"Nem értitek mia az a regionalizmus, de pontozzataok csak persze le. És ilyenek szavazhatnak, istenem..."
- Úgy tűnik, te nem érted, amiről írtam.
"Nem értitek mia az a regionalizmus, de pontozzataok csak persze le. És ilyenek szavazhatnak, istenem..."
Az sokkal nagyobb probléma, hogy az olyanok is mint te. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!