Ti Magyarországon beszüntetnétek az abortuszt?
Most azt a részt ugorjuk át amikor orvosilag indokolt, mind tudjuk, hogy ez elenyésző esetekben van így. Kivételes esetekben természetesen engedélyezném.
Viszont a többi vagyis a "becsúszott" esetben tiltanám.
"Viszont a többi vagyis a "becsúszott" esetben tiltanám."
Persze, mert a gyerekkel kell kitolni, ha a szülei hülyék voltak!!!!
Nem. az abortusz a no joga es egy par hetes sejtcsomo meg nem gyerek.
en abortusz parti vagyok ha szukseg van ra legyen lehetosege a nonek erre.
a nepessegnovekedes max. ciganyoknal lenne masok elmennenek az union belul abortuszra. sokan igy is azt teszik, mert ott nem kerdezoskodnek hanem elvegzik a beavatkozast es kesz.
Szerinted kerdezo jobb lenne a hivatalos abortusz helyett a nok megint kototukkel abortalnak el a nemkivant terhessegeket?
Be. Az orvos dolga nem az, hogy felelőtlen anyákból (és persze férfi párjuk hibájából is) kikaparja az egészséges emberi lény - kezdeményt. Az orvos dolga a gyógyítás.
Ma már minden lehetőség adott a védekezésre.
Ha azzal mennél oda, doktor úr, vágja már le az egészséges lábam, mert én ezt úgy akarom - mit szólnának hozzá? Hát egy egészséges magzatot meg lehet ölni - akarata ellenére? Őt kik kérdezi, ebben a fene nagy jogállamban?
De az eutanázia meg tilos ezenközben - ahol halálos beteg szenvedéseinek önkéntes megszüntetéséről lenne szó, az ő saját hozzájárulásával. Akkor, hogy is van ez?
Egyszer szent az élet, máskor meg nem?
Természetesen kivételt képezne az olyan abortusz, amely orvosilag indokolt, illetve nemi erőszak következménye a terhesség.
Jó duma, hogy a nő teste meg az ő joga. Akkor oldja meg maga otthon, ahogy akarja ne a társadalomtól várja a segítséget.
Mit veszíthet? Legfeljebb lesz egy szép kisbabája, talán még meg is köszöni, hogy visszatartották az abortusztól.
En azert szulettem meg es ezt az anyam kozolte is velem mert abban az idoben tilos volt az abortusz Mo on es a hazi "praktikak" ellenere sem voltam hajlando elvetelodni.
Hidd el nem jo erzes (pedig mar nem vagyok fiatal) abban a tudatban leelni az eletedet hogy csak "egy rossz baleset voltal az eletemben" ezek az anyam szavai. gondold el mennyi szeretetet kaptam tole;-((((
Nem, mert nem kötelezhetünk valakit arra, hogy a testét más valaki számára átengedje, ha nem akarja.
A túlnépesedés gerjesztése öngyilkosság és gyilkosság egyszerre, sőt valójában tömeggyilkosság.
Egyébként pedig az emberiség egyetlen családot alkot egy kicsiny sárgolyón és ez az emberiség nagyon súlyosan túlnépesedett. Arra volna égetően nagy szükség, hogy a népesség lecsökkenjen a mai 7,5 milliárdos szintről legalább 1-2 milliárdos szintre, ha túl akarunk élni hosszútávon.
Semelyik ország nem mondhatja azt egy ilyen helyzetben, hogy "de kérem, a mi oldalunkon nem is süllyed a csónak".
A csónak süllyed, és mindegy, hogy hol van a lék, együtt pusztulunk, ha nem fogunk össze. Ha valahol átmenetileg kisebb a lakosság az nagyon jó, máshonnan majd ki fog pótlódni, de még így is túl gyorsan szaporodunk.
29. És a Föld túlnépesedését az a Magyarország hivatott kompenzálni, ahol már 10 millióan sem élnek, és legkevesebb 30 éve fogy a lakosság. Teljesen érthető.
Miközben pl. csak Nigériában évi több millióval (!) nő.
Van humorérzéked. Mi oldjuk meg itt a túlnépesedést? Hát sajnos hazánk ebben már élen járt, élen jár. Évtizedek óta. Egyébként népesség növekedést senki nem is akar reálisan, csak megállítani a fogyást - és az elöregedést, mert nem lesz így fenntartható pl. a nyugdíjrendszer a jövőben.
Most kicsit noszogass másokat a harmadik világban - ott tényleg nagy a baj.
Szexuális életet élni nem kötelező, de ma már számtalan mód van a védekezésre. Ha valaki ennyire magáénak érzi a testét, akkor könnyen elkerülheti, hogy ne essen teherbe.
Ha mégis megtörténik ez a felelőtlenségéből kifolyólag, mégis milyen alapon várja a társadalomtól, hogy megöljön emiatt egy leendő embert? Miért köt le egy orvost aki addig megvizsgálhatna egy másik nőt aki boldogan lenne anya, csak problémái vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!