Mi a magyarázat azon részletekre amiket nem értek?
Nem szőrszálhasogatásból, és nem is holokauszttagadás céljából teszem fel a kérdést, csupán nem értem, és érteni szeretném.
Tehát a videó:
A hölgy azt állítja,hogy 33-ban született, 8 éves volt mikor megkapta a csillagot miszerint zsidó (1941)
Utána talán valami kivágás van, mert tudom,hogy ez csak egy részlet egy dokumentumfilmből, de az anyja adott neki csokit a nehéz időkre.Én úgy tudtam,hogy a zsidók nem tudtak arról,hogy nehéz idők jönnek, maximum sejthették, de tudtommal azt adták be nekik,hogy dolgozniuk kell stb, de éheztetésről, kivégzésről nem igen volt szó akkoriban amikor még csak készültek a tábori életre.
Akkor képbe kerül egy állapotos nő, ami számomra érdekes,hogy még megszülni is hagyták, nemhogy helyben kivégezték volna mikor bejött.
Valamint, hogy a kislány együtt maradt ezek szerint évekig az anyjával.Tehát már csoda,ha egy gyerek túlélte, de hogy még az anyja is ott maradt végig mellette.
Ezek után túlélte a szülést, a történet szerint a csokitól,ez persze nyilván hatásvadászat, de visszakerült egy gyerekkel a barakkba, és 6 hónap múlva fel is szabadult (tehát a dátum 1945)
A vége meg már nagyon "filmes", de arról most nem szólnék.
Összefoglalva a lényeget, nem értem,hogy egy anya,egy 8-12 éves gyerek, egy terhes nő, és egy csecsemő, hogy maradhatott életben 3-4 évig, illetve minimum 6 hónapig az újszülött esetében?
Mivel etette az alultáplált, éhező anya?
Lehet tájékozatlan vagyok, de magát a történetet ,nagyrészt kitalációnak vélem, de egyébként jó sztori.
Természetesen várom az ezt megcáfoló érveket, mert szeretném elhinni,hogy ilyen van csak tényleg nem értem, és érdekelne.
(most hallom először a történetet)
Látom,hogy van félrefordítás is, de kétlem,hogy az lenne a magyarázat a kérdéseimre.
Ezt nem tudtam, de elolvasom!
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!