Egy demokrácia lehet rasszista?
A demokrácia alapvetően népuralmat jelent, tehát a többség akarata érvényesül a diktatúrával szemben, ahol egy szűk kisebbség ural mindent.
De mi van olyankor, amikor a nép nagyobb része egy népszavazáson arra voksol, hogy ne engedjük be a migránsokat az országba?
Ez a többség legyen például 80% az egyszerűség kedvéért.
Én is így gondolom.
Nincs rasszizmus.
A demokrácia pedig a többség diktatúrája.
Akkor már inkább a többség diktatúrája legyen, mint a kisebbségé.
A migránsok országba való be nem engedése nem azt jelenti hogy faji alapon gyűlölik őket, csak kívül tágasabb. Vigyék a bűnözést, a nemi erőszak dzsihádot meg a többi kulturális sajátosságukat a liberális nyugatra, ott úgyis toleránsak.
Az messze nem rasszizmus hogy én megmondom azt hogy ki jöhet be a kertembe és ki nem. Ez olyan hogy én elmegyek hozzád, benyúlok a hűtődbe, leülök a kanapédra és elkezdem nézni a tévédet. Neked ehhez meg jó képet kell vágnod. Nem reális ugye. Ha a magyar nép nemet mond arra, hogy a SAJÁT országában nem akar együtt élni bevándorlókkal (akik nagyrészt a nyugat által szétrombolt és kifosztott térségekből érkeznek) akkor nekem jogom van azt mondani, hogy ti nem jöhettek.
Hogy te milyen sötét vagy....
Miért rasszizmus az, ha nem szeretne valaki egycsapásra meghatározatlan országokból érkező, ismeretlen szándékú emberek tömegeivel együtt élni?
Felejtsük már el ezt a hülye bélyeget, ezt a sajtó próbálja az emberekbe égetni, hogy ne merjék elutasítani a tömeges migrációt. Pedig épeszű ember ezt teszi, egyszerűen azért, mert hosszú távon fel fog borulni a jelenlegi egyensúly, és előbb-utóbb polgárháborús helyzet alakul ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!