Szerintetek Orosháza vagy Miskolc az élhetőbb hely?
Miskolc.
Közösségi szolgáltatások terén nyomába sem ér Orosháza. Egyetem, középiskolák, megyei korház, színház, múzeumok, autópálya elérés, vasúti csomópont stb stb
Aki azt írja, hogy Miskolc, lepusztult iparváros, tele cigánnyal, az kábé a retekklubból tájékozódott csak.
Orosháza egy hangulatos kisváros az Alföldön, ennek minden előnyével és hátrányával. Miskolc, egy Mo.-i léptékkel nézve nagyváros, erősen fejlődőben, páratlan természeti szépségek környezetében, sok-sok kulturális és egyéb lehetőséggel.
Orosháza :)
Orosházi vagyok de jártam már Miskolcon is párszor... számomra borzalmas egy hely volt :D
Orosháza nem túl nagy de nem is kicsi és mindent megtalálsz ami kell. Cigányok sincsenek annyian mint Miskolcon. Sőt, itt csak akkor jönnek elő ha segélyt osztanak...addig nem nagyon látni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!