Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Csak én látom így? Miért van...

Csak én látom így? Miért van az hogy minden Budapestről szól és a vidékiek levannak sz*rva?

Figyelt kérdés
Régebben Pestieknek nem is kellett szemét díjat fizetni.. vidékieknek meg persze kellett.. Vidéken haldoklik a mezőgazdaság, szerencsétlen gazdák már nem tudnak mit csinálni.. stb..
2010. ápr. 5. 10:25
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

"Jogos, Meg minden percbe indítanak buszt mert a pestiek nem tudnak gyalogolni 15 percet sem... nekünk? 1,5 órát kell várni hogy jöjjön az a rohadt busz..."

Ezt nagyon rosszul látod. Természetes, hogy sűrűbbek a járatok, mivel mi magunk is sűrűbben vagyunk.

Ha itt másfél órát kellene várni egy buszra, nem igazán férnénk fel... Így is sokszor tömegnyomor van, éppen ezért nagyon sokan vagyunk, akik egy megálló miatt nem feltétlen szállnak fel. Igaz, ezek a megállók viszonylag sűrűn vannak (már amelyik...), megint csak azért, mert mi magunk is sűrűn vagyunk.

2010. ápr. 5. 23:29
 22/23 A kérdező kommentje:
Mi is elég sokan vagyunk, sőt van rá példa hogy nem férnek fel rá, azokat meg ott haggyák, várjanak még fél órát..
2010. ápr. 6. 07:16
 23/23 anonim ***** válasza:

nekem az a véleményem hogy hiába nézik le a ,,vidékieket"

nélkülünk nem lenne termés , szóval mi is elég sokat teszünk a közösbe . a vidéket azért tettem idézőjelbe mert debrecen,szeged , miskolc , esztergom és hasonló nagyvárosok miért számítanak vidéknek ?! ezt egy olyan találta ki aki nem járt még ezeken a helyeken...

2013. aug. 9. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!