A tanároknak miért kell töredékét dolgozni mint egy átlag embernek? Munkaórában értem .
"szülői értekezletek, a tanári értekezletek, a sulibálok, színház, kirándulások"
Igen és ezt mind mind a munkaidejükben vagy ha véletlen nem akkor az idejét levonhatják a kötelező benntartózkodásból, amit amúgy sem tartanak be. Tényleg mindjárt megsajnálom őket.
érdekes, az én anyám munkaideje tanárként nem délután 6kor szokott kezdődni,mint mondjuk a szülői, színház, bál, mégis ott dekkol benn olyankor jobb esetben késő estig, amikor meg a 7. 8. osztályosokat 2 napos kirándulásokra viszik, akkor az azt jelenti, hogy penteken reggel 6kor indulás, szombaton este 10körül esik haza, ami nem 8 óra ám, de érdekes módon olyankor nincs az,hogy akkor most cserébe hétfőn nem megy dolgozni
a sztrájkról meg annyit, hogy amikor a buszvezetők sztrájkolnak,akkor ők pl nem mennek be dolgozni, a tanár legalább bemegy,hogy nehogy a gyereknek baka essen, felügyel
Mint írtam a munkaidőn kívüli dolgokat levonják a kötelező benntartózkodásból, nem a tanórákból, hanem abból amikor elméletileg bent kéne ücsörögnie. Még a hétvégébe belecsúszó osztálykirándulást is, ha lenne tanár ismerősöd akkor ezt tudnád.
Jéé még most nézem hogy az én szavaimat mindenki kiforgatta...
Bár engem még mindig nem hatottak meg a történetek a tanárok sanyarú sorsáról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!