Ha mindenhol arról olvasnál, hogy milyen aljas, szemét az a népcsoport, amiben élsz, hogyan hatna rád?
Az interneten, a tévében, újságokban, stb.
Magadra vennéd? foglalkoznál vele?
De hát szinte mindenhol ezt olvasom.
A magyar irigy, elmaradott, provinciális, Orbán - szavazó birka, kirekesztő, rasszista, utolsó csatlós, homofób meg a többi. '90 - óta megy ez a lemez.
Persze aki írja, ő nem, de mindenki más az igen!
#3: érdekes amit írsz, ahogy a férfiakat említetted, mert talán ez az egyedüli, amin be tudok rágni, ha lehordanak minket bizonyos nők. Úgy látszik, amit valaki nagyon magának, vagy sajátjának érez, és azt támadják, az képes háborút is szülni.
No valahogy ezen kéne túljutni. Nekem is.
@Vilikevitya: "Bármire, amit sokszor hallasz, elkezdesz hajlani, így működik az emberi elme."
Vagy legyőzöd a belső konfliktust azzal, hogy azt mondod: nekem van igazam, én ismerem magam, a csoportom tagjait, tudom, milyenek vagyunk igazából. Ha mást állítotok, ti vagyok a rosszak, utállak, gyűlöllek benneteket, a k-rva anyátokat.
Igaz, ez odáig is fajulhat, hogy az illető kinyír valakit az ellenségei közül, amiben a külvilág igazolva látja a saját elméletét :)
A rosszabbik eset az, amikor behódolsz nekik és elhiszed, hogy tényleg szemét vagy, esetleg melléjük állsz, azt bizonygatva, hogy te más vagy. A csoporthoz tartozol, de nem vagy olyan, mint a többiek, te is szemét vagy, de "jó/megjavult szemét" és csontig benyalsz nekik, hogy elfogadjanak.
ez a kérdés, gondolom, a cigányokról szól
hát igen, engem is érdekelne, hogy mennyivel lenne könnyebb felzárkózniuk, ha nem ezzel szembesülnének...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!