Ti hogyan értelmezitek a xenofóbia kifejezést a jelen koordináta rendszerében?
Itt a turbó-liberálisok új varázsigéje a xenofobia, de számomra ez a jelenben értelmezhetetlen mint, hogy a fóbia indokolatlan félelmet, undort jelent.
A jelenben nem tudom,hogy mi indokolja az "indokolatlan" jelzőt!!!
Nem xenofóbia ellenezni a bevándorlást, és én még soha senkitől nem hallottam, hogy ilyesmit mondott volna. A xenofóbia egy ember egy másik emberrel vagy csoporttal szembeni belső érzéseiről szól, a bevándorlás ellenesség pedig egy politikai pozíció.
A xenofóbia lehet OKA a bevándorlás ellenességnek akkor, ha azért ellenzed a bevándorlást, mert hát ezek arabok meg négerek és dögöljenek meg. De maga a bevándorlás ellenesség meg a xenofóbia két külön kategória. Ha valaki xenofóbnak hív amiért ellenzed a bevándorlást, akkor feltételezhetően az ellenkezésed okából lehet következtetni minden nem fehérrel szembeni ellenérzéseidre. Ez esetben vagy fogadd el, hogy xenofób vagy, ha ez igaz, vagy írd le hogy nem az arabokkal/muszlimokkal/négerekkel/stb. van bajod, csak szerinted a bevándorlás a terrorizmus növekedéséhez vezet, és akkor lehet arról beszélni, hogy ez igaz-e.
(Vagy csak feltételezett emberünk nem ismeri a szó jelentését, ez esetben írjátok le neki.)
A xenofobia egy újabb bélyeg azokra az esetekre amikor a neoliberalisoknak elfogynak az érveik
Nem most találtak ki ezt a módszert
Jól értem a libsiket hogy azért ne legyünk bevándorlás ellenesek mert vannak köztük ártalmatlanok is???
Ez már megint nevetséges
"Itt a turbó-liberálisok új varázsigéje a xenofobia"
A korlátolt, turbó-magyar/európai, agresszív, kihaénnem bunkóknak meg a libsi, stb...
Én a xenofóbiát az általánosításra hajlamos, majd én megmondom emberkékre vonatkoztatom, akik 3 mondatban meg akarnak magyarázni valamit, de elég eszük már nincs arra, hogy azt meg is indokolják.
Mérhetetlenül agresszív, primitív mindegyik, nem véletlenül tőlünk keletebbre egyre hajlamosabbak erre az "emberek"
Ez valamiféle neveltetési defektus lehet náluk, egy jó pszichológus biztos meg tudná ezt magyarázni, miből fakad a folyamat.
Nem lenne probléma ezen emberekkel, csak mivel hirdetik a hülyeségeiket, ezáltal olyan problémákat generálnak, amik előre be nem láthatóak.
Vagyis?
Nem fogok csodálkozni azon, ha egy rakás csőbombát elpukkantanak majd a keletinél...
Csak sajnos nem ezek a tetvek fogják kapni, akik a gyűlöletüket fejezik ki napi szinten általuk nem ismert emberek felé, akinek a bőrszínük, kultúrájuk, stb más. Viszont gyanítom, hogy jobb az erkölcsi érzékük, emberszeretetük, és sokkal értelmesebbek is.
Azt jelenti, hogy ellenséges vagy egy bizonyos néppel.
Az teljesen normális, ha nem akarsz idegeneket Magyarországra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!