Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Na ki mit csinál márc 15-én?

Na ki mit csinál márc 15-én?

Figyelt kérdés

Mármint csak őszintén. programok, pihenés vagy egyéb elfoglaltság?

Jelent bármi különlegességet ez a nap vagy csak egy kis plusz pihenés?

Részemről pihenek, este meg melo, van ahol az ünnep sem jelent szünetet.

2016. márc. 15. 10:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Aki gyakorikérdéseken lóg, az feltehetően nem kültéri programon van...

Én tanulok (na jó ez is ellentmond azzal hogy most épp itt írkálok, de hát na :D), aztán majd este megnézek egy filmet '48-ról. Nem értek egyet a "bukott forradalomra minek emlékezni" vagy valami ilyesmi választ adó hőbörgővel. Nekem harcoltak őseim Damjanich seregeiben, és büszke vagyok rá, sőt valószínűleg nem véletlenül rájuk emlékezik az utókor, és nem a fotelből megmondókra...

2016. márc. 15. 11:45
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Unatkozom és a világmegváltó terveimen elmélkedem. Aztán este káromkodások közepette megállapítom, hogy megint elbasztam haszontalanul egy napot és már 2 és fél hónap eltelt az évből anélkül, hogy bármi értelmeset tettem volna.
2016. márc. 15. 13:01
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
A 4 évesemmel ültem a fül-orr-gégészeten. :(
2016. márc. 15. 13:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Örülök neki, hogy ma nem kell mennem (bár jövő héten le kell dolgoznom ezt a napot, annak már kevésbé) és végre normálisan alhatok.
2016. márc. 15. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!