Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ennek milyen politikai töltete...

Ennek milyen politikai töltete van?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=g7Pb1Fs-WHQ

A fehéreket állítja be rossznak meg a fegyvertartást. Vagyis az amerikába érkező fehéreket akik kiugrott angol keresztények meg éhező írek meg mindenki aki otthon nem érvényesült. Ehez képest ma csak az kap zöldkártyát aki diplomás. Amúgy szerintem a fegyvertartást nem hogy csökkenteni növelni kéne mert megmondták az alapítóatyák hogy azért kell a fegyver hogy a nép megvédje magát az elnyomástól pedig nem hiszem hogy egy pisztoly alkalmas lenne a páncélozott tankokkal szemben.

2016. febr. 27. 13:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez elsősorban amerikaiaknak készült önirónia céljából.

Ha választani kellene akkor baloldalit mondanék. De ez sem teljesen igaz, mivel a Ku Klux Klán Demokrata párti alapítású volt, Abraham Lincoln pedig Republikánus párti elnök volt.

2016. febr. 27. 14:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom de nekem ez a mese tömören leírja amerikát XD mármint tényleg ilyenek. Még annyit hozzátennék: Kölcsönadtak európának a háborúkra. Az ötvenes években visszajött ez a pénz nagyon jól éltek. Költöttek meg még többet költöttek mikor elfogyott az arany annyit költöttek ekkor megegyeztek szaúdarábiával hogy arany helyett olaj lesz a fedezet ez volt a nagy kőolajár robbanás. Azóta amerika foglalja el azokat a területeket ahol olaj van aki ott védekezik azokat terroristának minősíti. A közvélemény ujjong le a terroristákkal ám az internet csodályának köszönhetően kiderült hogy kezdődött az egész ezért a tömeg újra békét akart. Majd jött a két torony elleni merénylet a nép újra felkiált le a terroristákkal. Majd hosszú évekig tartó háborúskodás és hadi kiadások meg válság után megint elkezdtek hőbörögni. Ezért amerika elkezdte a terrirstákra bízni az olaj kitermelését akik látványosan rossz emberek. A nép megint újong le a terroristákkal.
2016. febr. 27. 14:23
 3/4 anonim ***** válasza:

"Hát nem tudom de nekem ez a mese tömören leírja amerikát XD mármint tényleg ilyenek. "

Gondolom éltél huzamosabb ideig Amerikában, sok amerikaival beszéltél már életedben, sőt be is jártad Amerikát (nem, a New Yorkban való selfiezés nem számít annak...).

2016. febr. 27. 14:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem még nem voltam vidéki amerikában nekem csak a politikájuk alapján ilyenek, meg azon keresztül a médián keresztül amit magukról adnak.
2016. febr. 27. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!