Ti szeretitek az ilyen politikai humort? Meg úgy egyáltalán a politikai humort?
2016. febr. 16. 16:36
1/8 anonim válasza:
[link] elég jók vannak mondhatni
2/8 anonim válasza:
Az ilyen jellegű "humor" maximum 6 évesek körében vicces.
3/8 anonim válasza:
Na ez XD mintha gyakoriválaszokról jönne
4/8 anonim válasza:
Szerintem a politikai humor,kabaré,Hofival együtt halt meg.És még hasonlóra sincs esély,pedig szerintem nagy igény lenne rá.
5/8 anonim válasza:
Kérdező, az általad linkelt kép nem humoros, hanem közönséges, ordenáré.
Kattintgatok időnként, és az ATV-re érkezve hol Sass kabaréba, hol Hócipő kabaréba ütközöm, és megütközöm. Ami ezek nyomnak, az a képedhez hasonlóan a politikai ellenfél alázása, nevetségessé tétele, árok- és sírásás.
7/8 anonim válasza:
Na ezt kinyomtatom és elviszem majd Érpatakra. Úgy is megyek majd hamarosan arra. Megtisztelem a rambo zoltánt.
8/8 anonim válasza:
Nekem politikai humorban Hofi az etalon.A rendszerváltás előtti és utáni műsorai is verhetetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!