Ha Brazíliának problémái vannak az olimpia megrendezésével akkor nekünk vajon bölcs dolog bevállalni?
Brazilok 20x annyian vannak és 10x annyi a GDPjük mint nekünk...
(nem az 1 főre jutó persze)
Az biztos ,hogy nagy erőpróba lenne az Olimpia.
Szerintem véget kellene már vetni a gazdag pénzköltő Olimpiáknak,mert akkor csak gazdag országok gazdag városai rendezhetnének nyári játékokat.
Közép-Kelet Európa még nem rendezett nyári Olimpiát,ez a térség nagyon sokat szenvedett a 2. világháború után,viszont vannak kiváló sportolók itt is.
Kettős érzés van bennem,egyrészt szeretném az Olimpiát,másrészt meg tudom hogy nagyon sokba kerülne rámehetne még a gatyánk is.
Ez van, ha korrupt politikusok vannak ép a kormányon olimpia rendezésnél : [link]
A pozitiv oldala az egésznek az lesz, ha Budapest rendezi, majd az olimpiát, hogy abba bele bukik a Fidesz.
Csak egy adalék, hogy a technológia a dopping ellenőrzés előtt fut kb 5 évvel így ma már csak az nem doppingol aki szégyenli vagy nincs rá pénze.
Így okafogyottá válik az olimpia megrendezése
Plusz a görög államcsődben is valszeg nagy szerepe van az olimpia megrendezésének.
Össze is sz*rná magát az ország.
No, nem a csuti Mengele és sleppje, hanem a keményen dolgozó kisember.
# 2/6 Időpont ma 12:54
Én ebben már nem vagyok olyan biztos. Ráfognák Sorosra vagy az "emútnyócév"-re, aztán el van intézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!