Mi a francért kell az olimpiát is bele keverni a politikába?Amúgy meg Szilágyi Áron már fél órája nyert egy aranyat.Magyarként erre lennél inkább büszke,és ne a hülyeségeddel traktálj másokat.
Ha nem vagy tisztába a dolgokkal,akkor inkább maradj csendbe.
2012. júl. 29. 21:12
3/10 A kérdező kommentje:
Nem vettem semmit, csak feltettem a kérdést, hogy ilyen esetben le kell mondani a miniszterlnöknek?
Ez egy kérdés volt!
2012. júl. 29. 21:16
4/10 anonim válasza:
Ja, hát számítanak rá szerencsétlenek, hogy ezekkel tömködnék majd be az államkassza lyukait...
2012. júl. 29. 21:26
5/10 anonim válasza:
Nem, ilyen esetben nem kell lemondania a miniszterelnöknek. Sem az alkotmányban, sem más jogszabályban nem szerepel ilyen kitétel. A miniszterelnöknek nincs személyes felelőssége abban, hogy a sportolóink hogyan szerepelnek az olimpián.
2012. júl. 29. 21:30
6/10 anonim válasza:
Hát ember ezt már a kérdés kiírásakor elbaxtad...
2012. júl. 29. 22:05
7/10 anonim válasza:
Schmitt Pál mondta azt 2008-ban, hogy a dopping ügyek miatt az akkori MSZP-s sportminiszternek le kellene mondania.
Most ugyan volt magyar doppingbotrány, még az olimpia előtt, de Schmitt már úgyis lemondott, szóval mindegy. :P
2012. júl. 30. 21:04
8/10 anonim válasza:
nem, nem kell
ilyen esetben neki kell úsznia 200 vegyesen a többi vesztes elnökkel együtt, és ha győz ott akkor nem kell lemondania
2012. aug. 2. 13:26
9/10 anonim válasza:
Én lehet nem vagyok annyira rajongója Vityának, de ad abszurdum miért kellene? Nem, nem kelleNE. Különben is okafogyott kérdés, kiválóan szerepeltünk az Olimpián...
2012. aug. 16. 04:35
10/10 anonim válasza:
8 aranyat nyertünk, úgyhogy még minimum 8 évet maradhat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!