A magyar emberek miért nem sztrájkolnak, tüntetnek, mennek ki az utcára a rossz megélhetés miatt?
hogy lett megváltoztatva?
lehet sztrájkolni.
"Egy magyar se dolgozik se kevesebbet, se szarabbul..."
Ez sajnos nem így van. A munkaerő átlagos termelékenysége között nagy különbségek vannak Európán belül is és főleg világviszonylatban. Alapvetően ezért van, hogy az osztrák kétszer annyit keres, mint a szlovén; a szlovén kétszer annyit keres, mint a magyar; a magyar kétszer annyit keres, mint az albán; és még az albániai is átlag kétszer-háromszor többet keres, mint az indiai, pakisztáni, bangladesi munkavállaló.
Engem már nem etetnek be ezzel az osztrák 4 szer olyan jól dolgozik szöveggel...bullshit..
ugyanúgy dolgozik, infrastruktúra is teljesen hasonló.
radikális béremelést, adóreformot.
elvégre a régióban az egyetlen ország vagyunk akik az éhbérre is brutális elvonást raknak, a fél fizetés megy az államhoz.
"radikális béremelést, adóreformot. "
De ezt meg úgy hívják, hogy választás, mindenki csinál programot, tervezeteket és amelyik a legjobban tetszik arra szavazol.
ne sírjatok már hogy a fele fizetésetek oda van.
Az én havi bruttó fizetésem 1000000 forint.Szerinted nekem mennyi pénz megy a közösbe?
29/F (senior java programozó Budapesten)
"ne sírjatok már hogy a fele fizetésetek oda van.
Az én havi bruttó fizetésem 1000000 forint.Szerinted nekem mennyi pénz megy a közösbe?
29/F (senior java programozó Budapesten)"
és a minimálbéres mit szóljon?
111 ezerből marad nála 73 ezer, a bérköltsége meg 140 rugó.
Te hogyan élnél meg 73ezerből programozókám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!