Szerintem szakad egyre durvábban szét a társadalom vagy ez mindig is így volt a történelemben?
Anyagiaktól függetlenül.
Egyre jobban azt látom, hogy van kevés sikeres, intelligens, erős, okos, kulturált, törvényt betartó és az életükben egyre több területen tudatos(Étkezés, szemét, újrahasznosítás, állandó tanulás) emberek.
S vannak a tanulatlan, senkiházi, semmirekellő, élősködő, hasznavehetetlen, törénysértő, alkalmazkodni képtelen, erőszakos vadbarmok.
Ez mindig is így volt, de egyre jobban azt látom, hogy az emberek többsége egyre jobban süllyed bele az utóbi kategóriába, a másik fele meg egyre jobban ez az "ideális", utópikus, nagyon okos szintre lépne felfelé.
Néha megyek az utcán és tényleg azt látom,hogy emberek lassan már beszélni sem tudnak, míg mások olyan szinten "szupeintelligensek" ami már felfoghatatlan.
Szerintem kezdett el ez a szellemi olló mostanában ekkorára nyílni vagy ez mindig is így volt?
"van kevés sikeres, intelligens, erős, okos, kulturált, törvényt betartó és az életükben egyre több területen tudatos"
Igen,pont ez a csoport nyomja el,az alatta írottakat akik egyre többe ezért lesznek....
"erőszakos vadbarmok. "
Miről nyávog ez itt felettem?
Forrás?
Ennek nagyon sok köze van az oktatáshoz. Ahol belenevelik emberbe hogy ezt kell tenni ( vagy netán fordított pszichológiát alkalmaznak, azaz azt mondják hogy ezt kell tenni, de a cél hogy az ellenkezőjét tedd ), ott nem is nagyon lesz más eredmény.
Érdemes összehasonlítani az itteni átlag embert egy skandinávval.
"Miről nyávog ez itt felettem?
Forrás?"
Arra akarok utalni,hogy az emberek nem születnek erőszakos vadbarmoknak,hanem azzá válnak.
Én voltam "ez itt".
ÜDv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!