Ti melyik nemzetet/országot (az emberei miatt) utáljátok a legjobban? Miért?
Nem utálok kimondottan egy nemzetet.
Inkább úgy általánosságban tartok az emberektől.
Dákorománokat: mert megbízhatatlan cigányok, Európa alja népe.
(remélem elég rasszista a szövegem)
Kedves kérdező!
Amit az amerikaiakról írtál, kicsit elgondolkodtató.
Abban igazad van hogy a politikájukgusztustalan, de hát a politika hol nem az. Németeknél élek, és a politikus itt is gerinctelen. Ha nem gerinctelenebb mint a magyar politikus. Míg a magyar csak elsunnyogja az ígéretet, addig Merkel a választás hetén azt mondja hogy részéről kizárt az autópályadíj, majd a megválasztás után még idpt sem ad hogy elfelejtsék, a 2. héten kijelenti hogy már nem is tartka annyira kizártnak. Azóta már járt az EU-nál a dolog, első körben hogy csak a külföldieknek, amit temészetesen visszadobtak, nem csodálkoznák, ha a végén majd mindenkinek kellene. (kell is a tervezet szerint csak a német adófizetők leírhatják. Bár most sem akaródzik nekik visszadni ami visszajárna)
De amire kilyukadni akartam, hogy ismered az amerikaiakat a tv-ből meg az újságokból. Na most csak az USA nagyobb mint egész európa. Ekkora területen annyira külömböző népek élnek, nem tudhatod hol milyen emberek vannak. Ez olyan mintha azt mondanád hogy az össze európai hüly mert hallottad hogy romániában lopnak.
Sok a buta az amerikaiak közt, mert butítják őket, így irányíthatóbbak. De köztünk nem?
Múltkor láttam egy riportot, a riporter random kérdezgetett embereket hogy pl. csehországot milyen tenger határolja. A többség az északira tippelt.
Vagy hogy hány volt a hálózati feszültség nálunk. A többség nem tudta. Amikor valaki kinyögte a 220-at akkor örült a riporter. (közben 20 éve kb. 230 van de mindegy)
Szóval a nagy átlag nálunk sem okosabb.
"Svédország.
Elmebeteg, puhány népség.A Stockholm szindróma elnevezése is, igazán ironikus.
Olyanok, mintha skizok lennének.
Ha az utcán erőszakoskodnak a migrik a nőkkel, akkor nem ám segítenének, á dehogy, tátott szájjal figyelik.
A múltkor le is videóztak ilyet,a svédek nem segíttek a nőknek, helyettük két lengyel szedte le a migriket a nőről."
Mekkora demagóg vagy.
Szeretnél te Svédországban élni.
Mellesleg,ha az utcán megtámadnak,bárhol a világon,általános jelenség,hogy az emberek nem segítenek,mert senki nem szeret belekeveredni a dolgokba.
Nem kellene úgy beállítani,mintha ez svéd kuriózum lenne.
Ha Magyarországon megtámadnak,akkor sem jön oda segíteni senki.
Az oroszokat nem szeretem.
Nem szeretem az erősen nacionalista népeket.
Magas az alkoholisták száma,erőszakos,egyszerű emberek.
"Látom aki itt nem nyugatutáló az nem népszerű:D"
Te idióta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!