Melyik a kedvenc hónapotok, és melyiket utáljátok a legjobban?
augusztus, akkor a leglazább a munka, akkor megyek szabadságra
december, szintén lazább a munka és ilyenkor is megyek szabadságra, karácsonyi nyugalom, pihenés
a januárt nem szeretem, sok beszámoló, új szabályok, változtatások
szeptembert sem szeretem, nagy forgalom a sulikezdés miatt, felborul a nyári nyugalom
januárt utálom mert üres
az tavaszt és az őszt nagyon szeretem
A nyári hónapokat szeretem, szép az idő, süt a nap, sok mindent lehet csinálni, akkor megyek hosszabb szabira (mondjuk ez a 40 fok már annyira nem jó..).
A legkevésbé talán a január-február-márciust szeretem, főleg januárban sötétség, unalom, új marhaságok melóhelyen, nincs mit várni, már a karácsony is elmúlt... amiatt a december még elmegy mondjuk az is sötét és hideg - és az utóbbi karácsonyok is unalmasak voltak, de a világítás, kaják valamennyit dobnak rajta.
Az ősz szép, mondjuk a vége annak is hideg és a tudat, hogy közeledik a hideg tél.. brr...
Iskolás koromban a szeptembert nem szerettem, ha majd a gyerekeim mennek iskolába, akkor viszont lehet jobban fogom szeretni, mint eddig valaha :D
Nem szeretem: januar februar
Szeretem: aprilis, majus, november, december
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!