Mi a kedvenc és legkevésbé kedvenc hónapotok?
Kedvenc: április. Imádom a tavaszt, de az április mindközül a legszebb. Virágillat, színes virágok, felmelegedés, új kezdet, egyre melegebb napok.
Legkevésbé kedvenc: november. Eső, hideg, halálhangulat, hulló levelek, köd, a tudat, hogy közeledik a hosszú, nyomasztó tél. Az advent még nincs itt.
Köszönet mindenkinek aki leírja (és megindokolja a véleményét)! :)
Ezen még nem nagyon gondolkodtam. De ha egyet kéne mondani, amit a legkevésbé szeretek, talán a február lenne az, vagy a március. Se nem zöld tavasz, se nem nyugodt tél, hanem olvadt latyak minden (senki ne mondja nekem azt, hogy márciusban már tavasz van, mert az utóbbi évek nem ezt mutatták).
Igazából a legtöbb hónapban meg tudom látni a szépet. A novemberrel sincs annyira bajom, bár nem tartozik a legkellemesebbek közé. De ilyenkor is lehet még kirándulni, meg a ködnek is megvan a maga hangulata. Csak ne arról szóljon az év fele, mint Londonban :D
Kedvenc: júni-júli.
május a kedvenc hónapom miért? az iskoláához kötődik akkor már jó idő volt nem nagyon kellett semmit csinálni de mégis beszélgethettem minden osztálytársammal :) még a júniust is szeretem
amit utálok az a november se hó se jóidő tavasz még sehol, de az egész télről megvana véleményem de ha hó van meg karácsony akkor szeretem :)
legjobb: október, május
még/már nincs dögmeleg, de túl hideg se, lehet pólóban, blézerben rohangászni, nem kell úgy kinézni 8 pulcsiban és két kabátban mint egy michlein figura.
legrosszabb: január-február
az ünnepi időszaknak vége, már semmi hangulat nincs, de még hideg van, nem süt a nap, nem lehet közlekedni, minden tiszta latyak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!