Te szereted az osztrákokat?
Nem nagyon.
Csak a pénz miatt dolgozom ott.
2200 eurót keresek.Magyarországon, a végzettségemben ennek a felét keresném, ami magyar viszonylatban nem rossz, de, ha van jobb, akkor miért ne?
Az osztrákok évtizedek óta próbálják elhitetni a világgal, hogy Hitler német volt, Beethoven pedig osztrák.
No, ilyen népség az.
Nyaranta szeretek Ausztriában biciklizni. Például jók az utak ott. Magyar szemnek furcsának tűnhet hogy ott a nép adója kizárólag a nép jólétére van visszaforgatva. Vagy meglepődik a magyar turista akkor is amikor arról értesül hogy Bécsben a kilométerenkénti metróépítés töredékébe kerül mint Bp-en, pedig pont fordítva lenne logikus, hisz Bp-e a munkabér költség töredéke a bécsinek. Vagy akkor is meglepődtem amikor ott robogóval véletlenül autópályára tévedtem, majd meg is jelent a rendőrfurgon, de nem az történt amit vártam. Hanem készségesen a furgonjukba tették a kismotort és levittek az autópályáról, elmagyarázták merre tudom elkerülni az autópályát majd kellemes utat kívántak.
Szóval ma a közéletben egyáltalán nem a Tenkes kapitánya sorozatban megismert labancokkal találkozik odakinn a turista. Hanem tesznek róla hogy a turista vissza is térjen hozzájuk költeni máskor is. Legalább ezt el kellene tanulnunk tőlük, vagyis nekünk is tennünk kellene róla hogy a magyar polgáraink idehaza szeressenek jobban dolgozni és ne külföldre menjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!