Ha eldurvul a pedagógus tiltakozás és jön az általános sztrájk, akkor kitörhet egy forradalom és elsöpörheti az Orbán rezsimet?
És kik forradalmaznának?
A komcsi maradék nyugger, meg a félnótás álértelmiségi libsi aki amikor felmerült a sorkatonaság napi 4-5 kérdésben sírta el, hogy ő ezt nem akarja, hogyan bújhatna ki alóla, inkább elhúz külföldre...!?
Sok szerencsét a forradalomhoz. :D
Általános sztrájk, forradalom - csak szeretnétek, drágáim!
Álom, álom, édes álom. Nincs tehetségetek se a hatalom megszerzéséhez, se a megtartásához, ezért másokkal akarjátok megszereztetni azt magatoknak.
Elsöpörni az Orbán rezsimet - és akkor MSZP rezsim jönne? Nektek lehet, hogy jó lenne, nekem nem, és remélem a többségnek szintúgy nem!
Megint csak azt tudom leírni mint az összes ilyen kérdésnél.
Szerintem nem, egyszerüen azért mert ehhez kell egy alternatíva is. Vagyis hiába lesz leváltva a kormány ha nincs kit a helyére ültetni
Forradalom?!
Majd Victor Orbanescu közétek lövet, oszt lesz nektek forradalom! Felforgató elemekért nem kár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!