Most az egyszer igazuk van, hiszen ennyire szines még sohasem volt a politikai paletta, most nem lehet azt mondani, hogy nincs kire szavazni.
2010. márc. 30. 16:29
13/21 anonim válasza:
Úgy is felfoghatod hogy te nem mentél el szavazni, és később kiderül, akire szavaztál volna, homlokegyenest mást csinál, mint amit ígér, és lop-csal, akkor viszont azt mondhatod majd, hogy még jó hogy nem szavaztál rájuk
2010. márc. 30. 17:18
14/21 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak. Ha homlokegyenest mást csinálnak, mint amit ígértek, magyarán átb.sztak, akkor igenis kritizálhatom őket, mert én a szavazatommal nem erre adtam nekik felhatalmazást.
2010. márc. 30. 18:21
15/21 anonim válasza:
"Miért is vagyok szabad?" Mert eldöntheted kinek a rabszolgája leszel;)
2010. márc. 30. 20:04
16/21 anonim válasza:
Mindenképp érdemes elmenni,ha van olyan párt,aki csak egy kicsit is szimpatikus.És 2006-ban volt olyan választókörzet(BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN megye 08-as),ahol ha nem is egy,de 3,azaz három(!!!)szavazaton múlt az egyéni mandátum sorsa.Gúr Nándor(MSZP):11 871 szavazat,Molnár Oszkár(FIDESZ):11 868 szavazat.Ezt azért vegyék figyelembe azok,akik úgy gondolják,hogy úgyse számít,hogy elmennek-e.
2010. márc. 31. 18:46
17/21 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy menj el szavazni mindenféle képen. A szavazás a demokrácia ünnepe. Minden embernek állampolgári kötelessége, hogy elmenjen szavazni, és leadja voksát a neki szimpatikus pártnak. Az hogy valakinek nincs szimpatikus, az sem kizáró ok, meg kell nézni kinek mi a programja és melyik áll legközelebb a demokráciához és melyik akar diktatúrát, vagy melyik hozhat jobb anyagi helyzetet ennek az országnak demokratikus úton és melyik nem. Ezt azért hangsúlyozom, mert vannak pártok és lesznek pártok akik úgy akarnak jobbat az országnak, hogy nem épp a demokrácia alapjain teszik ezt.
2010. ápr. 6. 06:28
18/21 anonim válasza:
Azt mondta egy nagyon okos ember:
Több rosz közül a legkevésbé rosszat kell választonod.
A túlélés 1.sz törvénye.
2010. ápr. 6. 16:39
19/21 anonim válasza:
Semmi értelme elmenni. Ha elmész akkor sem tudsz változtatni semmin. A másik is éppen olyan genszter lesz.
Az ígéretét eddig még mindegyik elfelejtette. Különben az összes programból ki kellene venni a jót és cselekedni. Mindegyiknek van jó és rossz ígérete. Én szavaznék a FIDESZ-re, ha a Kósa Lajos lenne a miniszterelnök. De az Orbánra és a slepjére nem szavazok.
2010. ápr. 8. 18:01
20/21 anonim válasza:
Majd arra megyek szavazni, aki a pénzt majd a dolgozó embernek adja. Aki termel és elősegíti tudásával a termelést. Ebből lesz a pénz. A sok millió ingyenélőre az országban, aki csak bemegy ugyan a munkahelyére, de hasznot nem hajt az országnak nincs szükség. Sajnos ebből egyre több lesz. Dolgozni lassan nem akar senki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!