Mit gondoltok a feminizmusról?
Nem mondom, hogy elnyomják a férfiakat, csak azt, hogy kevesebb joguk van mint a nőknek!
Ha jobban belegondolok..igen kis mértékbe elnyomnak....hmm..jobban belegondolva eléggé elnyomnak!
Nocsak, meglepett, hogy viszonylag jól látják itt ezt a témát. Pedig már azt hittem hogy a Papp Réka Kinga féle elmebetegek hülyeségeire fogékonyak a nők.
Szóval igen. A feminizmus célkitűzései nagyjából megvalósultak. Ez lenne a politikai, jogi egyenlőség. Néhány nőnek ez viszont nem volt elég, összekavarták a feminizmus elveit a gender studiessal, meg a marxizmussal, és kett belőle valami bődületes világátalakító, sőt, emberátalakító (ők már azt sem ismerik el, hogy biológiai különbségek vannak férfi és nő között, SŐT a biológiát, mint tudományt sem ismerik el-a férfielnyomás kitalálmányának tartják) őrültség. Ami egyébként nem lenne baj, mert elmebetegek, meg futóbolondok mindenhol vannak, meg különböző szektákba tömörülnek, viszont "ezek" valami furcsa oknál fogva még médiafelületet is kapnak. És ez valóban ijesztő.
A feminizmus a legkártékonyabb politikai ideológia, ami jelenleg létezik. A gyakorlatban semmi köze az egyenlőséghez. Megélhetési jogvédők gyülekezete, akik azért gerjesztik a feszültséget és terjesztik a hazugságokat, hogy a saját létüknek jogot szerezzenek és leakaszthassák a súlyos állami támogatásokat.
Ugye a hajléktalanok 80%-a férfi, az öngyilkosok 80%-a férfi, a munkahelyi halálesetek 90%-a férfi, a férfiak 7 évvel kevesebb ideig élnek, az erőszakos támadások nagy többsége férfiak ellen irányul. Az alkotmányunk szerint a férfi másodrendű állampolgár. A szociális rendszer legnagyobb befizetői a férfiak és legnagyobb haszonélvezői a nők. A büntetjog alkalmazása nőkkel szemben sokkal enyhébb, mint a férfiakkal szemben. És még lehetne sorolni napestig. De a feministák szerint a nők el vannak nyomva. Mikor lesznek elégedettek? Mennyi mindent kell még ahhoz elvenni a férfiaktól?
Kedves utolsó, a nők éppolyan fogékonyak a szélsőségekre mint a férfiak. Ez épp a feminizmus mutatja meg. Fogadjunk, hogy te mindezekkel együtt lelkes világbékepárti, meg rasszizmusellenes vagy. Pedig Amit a férfiakról írtál nettó előítélet. Pont azt gondolják a rasszisták a más bőrszínű emberekről, mint te a férfiakról. Gratulálok,hozzá, ismét megengedted, hogy az emberek belepillantsanak, mennyire nincs különbség a fasiszta nézetek, és a feminizmus között -hadd ne mondjam, vajon melyik a kártékonyabb, az a politikai nézet, ami megjelöl egy kisebbségi népcsoportot ellenségként, vagy az, amelyik a világ felét annak tartja-
Ebből is látszik, hogy ez az észnélküli ideológia koholmány mennyire ebertelen. Anno a liberális feministák nem gondolták, hogy van nő és férfi között különbség, ezért kell járnia az egyenlő jogoknak.
Ma a genderfastiszták meg pont azt gondolják, amit te, hogy megpróbálják felhergelni az egyébként kevésbé okos, az életében önhibájából megrekedt nőket a férfiak ellen, azt bedumálva, hogy neked azért rossz, mert a középkor nem mult el, még itt van, némá1 meg, hogy elnyomnak a férfiak, ezért nem vettek fel a menő állásra sem, hiszen hiába vagy képzettebb mint egy férfi, a férfit fogják felvenni, mert farka van (hehhe micsoda érv mi?). Mindeközben meg a valóság az, hogy azért nem vettek fel, mert rohadtul nem feleltél meg az elvárásnak.
Egyébként még 777 érvet tudnék hozni, miért is vagy kedves utálsó rendkívül buta, de szerintem csak szimplán olvass könyveket. (és ne az ostoba genderstudiest nevü áltudományos ökörségekből tájékozodjál)
"Miből gondolod, hogy ezeknek a férfiaknak a problémáit a nők okozzák?"
Ezt te gondolod, nem én. Én nem írtam ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!