Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Németországban élők, milyen a...

Németországban élők, milyen a helyzet mióta egyre több a migráns? Nektek okoznak bármiféle problémát? Változott miattuk a korábbi életviteletek?

Figyelt kérdés

Van ok a félelemre? Mennyire biztonságos most az élet ott? Jelen helyzetbe hova érdemesebb költözni kisgyerekekkel, nagyobb város, vagy inkább vonzáskörzete?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2016. jan. 22. 12:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Na ez eleg talalo valasz volt az utolsótól, de sajnos igaz ...
2016. jan. 23. 16:46
 12/16 anonim ***** válasza:
60%

Senkinek nem jutott eszébe gondolom az, hogy a menekülteket elkülönítsék a többi embertől. El kellene nekik különíteni mit tudom én egy országrészt és akkor ott ellennének egymás között (minden országban). Nem zavarnák a lakosokat a migránsok és fordítva. Nem lennének összetűzések. Az nem megoldás, hogy két kultúrát összeeresztünk. :'DD

Példaként ott a baromfikertünk.

Amíg a kertben egy helyen volt többfajta csirke azok mindig ütötték-vereték egymást. Aztán elkülönítettük mindegyik fajt és nem voltak összetűzések.

Egyszerű megoldás.

Persze az emberi faj elég alacsonyrendű.

Az idők során az európaiaknak agyukra ment a modernizáció és a civilizáció. Létrehoztak rengeteg szabályt és jogrendszert aminek köszönhetően a szabályok egymást ütik. Végül ennek azaz eredménye, hogy ezt meg azt a lépést nem lehet megtenni mert rasszizmusnak számít vagy jogokba ütközik. Végső soron azt is ki lehet jelenteni, hogy a megoldást a törvények, a szabályok és a jogok akadályozzák. Kíváncsi vagyok, hogy erre mikor jön rá az emberi faj. Túl sok szabály van. Bár ha nem hoznának mindenféle új szabályt ha kell ha nem akkor a törvényhozóknak és akik ezeket alkotják nem lenen semmi dolguk/munkájuk.

És ne mondja senki azt, hogy a következőnek van értelme:

- Betör hozzád egy sorozatgyilkos. Megvéded magad de ő meghal. Aztán te kerülsz a rács mögé.

A törvényhozók szerint ennek van értelme?

Mit kellett volna tennie a védekező félnek?

a) Hagyni hogy a sorozatgyilkos megölje.

b) Szólni a sorozatgyilkosnak, hogy várjon előbb felhívod a rendőrséget. Megvárjátok amíg kijönnek a zsaruk és ő hagyja magát elvinni.

c) Megpróbálni elmenekülni úgy, hogy lehetőleg meg se karcold a támadót?

Vegyük azt, hogy védekezésből meghal a sorozatgyilkos.

Ezért lecsuknak és a börtönben megerőszakolnak meg megkéselnek. Mindezt azért mert megvédted magad. Mi értelme ennek?

A többi kidolgozott törvény meg jog szintén értelmetlen.

Jönnek szegény menekültek. Nőket erőszakolnak, késelnek, verekednek. És mi lesz az eredmény? Nem lehet kitoloncolni az országból mert a jogok meg az emberség meg egyéb marhaságok. Ők pont azért jönnek mert tisztában vannak mindazzal amit mondok. Az európai embereknek nem Európa, az itteni emberek a fontosak. na de nem is a menekültek, bevándorlók. A legfontosabbak a törvények, a jogok és egyéb "menő dolgok" amelyeket a civilizáció kitalált.

2016. febr. 4. 04:56
 13/16 anonim ***** válasza:
Sokkal tobb embert olnek meg a rokonai es ivocimborai, mint a vadidegenek. az elozo hozzaszolo nrm tunt tul hasznosnak.
2016. jún. 29. 02:32
 14/16 anonim ***** válasza:

Senkinek nem jutott eszébe gondolom az, hogy a menekülteket elkülönítsék a többi embertől. El kellene nekik különíteni mit tudom én egy országrészt és akkor ott ellennének egymás között (minden országban). Nem zavarnák a lakosokat a migránsok és fordítva. Nem lennének összetűzések. Az nem megoldás, hogy két kultúrát összeeresztünk.

Példaként ott a baromfikertünk.

Amíg a kertben egy helyen volt többfajta csirke azok mindig ütötték-vereték egymást. Aztán elkülönítettük mindegyik fajt és nem voltak összetűzések.

2016. jún. 29. 15:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Minek ismételgeted magad? Inkább különíts el saját magadnak is egy tyúkólat és akkor nem kell másokkal érintkezned. Probléma megoldva.
2016. jún. 30. 00:37
 16/16 anonim válasza:
Rengeteg ilyen kérdést olvasni manapság, és a legtöbbre ugyanazok a válaszok érkeznek, hogy vagy nem is találkozott migránsokkal, vagy egyáltalán nem zavaróak, illetve eleve hozzászoktak az emberek, hogy nem egy homogén környezetben élnek, mint Magyarországon. De a legtöbb esetben ezt nem akarják válaszként elfogadni. Szeretnének félni, vagy hinni abban amit a legtöbb híradóban összekamuznak, vagy csak pusztán ez van belénk magyarokba kódolva? Az első hozzászólónak igaza volt, mi is ugyanolyan bevándorlók vagyunk Németországban, akik közül rengetegen nem beszélik a nyelvet, ergó nyelvtudás nélküli munkát keresnek, nincs használható képesítésük, csak magyar orvost, ügyvédet, fodrászt, iskolát keresnek stb. A kulturális és történelmi hátterünk jelentősen különbözik igaz, akad köztük terrorista, meg nőgyalázó, meg tolvaj stb. igaz, de minden népben akadnak rossz emberek, és csak ezért gyűlölködni elég felesleges. Németországban tényleg elég sokféle származású ember él és ezt lehet elsőre nem olyan egyszerű megszokni. Én minden héten elmegyek menekülteknek kialakított konténer tábor mellett, és balhézást még nem láttam, de a város több pontján futottam bele éjszaka verekedésbe, hangos szóváltásokba és hallottam ott magyar, horvát, vagy épp román üvöltözést.
2016. szept. 15. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!