Németországban élők, milyen a helyzet mióta egyre több a migráns? Nektek okoznak bármiféle problémát? Változott miattuk a korábbi életviteletek?
Van ok a félelemre? Mennyire biztonságos most az élet ott? Jelen helyzetbe hova érdemesebb költözni kisgyerekekkel, nagyobb város, vagy inkább vonzáskörzete?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Senkinek nem jutott eszébe gondolom az, hogy a menekülteket elkülönítsék a többi embertől. El kellene nekik különíteni mit tudom én egy országrészt és akkor ott ellennének egymás között (minden országban). Nem zavarnák a lakosokat a migránsok és fordítva. Nem lennének összetűzések. Az nem megoldás, hogy két kultúrát összeeresztünk. :'DD
Példaként ott a baromfikertünk.
Amíg a kertben egy helyen volt többfajta csirke azok mindig ütötték-vereték egymást. Aztán elkülönítettük mindegyik fajt és nem voltak összetűzések.
Egyszerű megoldás.
Persze az emberi faj elég alacsonyrendű.
Az idők során az európaiaknak agyukra ment a modernizáció és a civilizáció. Létrehoztak rengeteg szabályt és jogrendszert aminek köszönhetően a szabályok egymást ütik. Végül ennek azaz eredménye, hogy ezt meg azt a lépést nem lehet megtenni mert rasszizmusnak számít vagy jogokba ütközik. Végső soron azt is ki lehet jelenteni, hogy a megoldást a törvények, a szabályok és a jogok akadályozzák. Kíváncsi vagyok, hogy erre mikor jön rá az emberi faj. Túl sok szabály van. Bár ha nem hoznának mindenféle új szabályt ha kell ha nem akkor a törvényhozóknak és akik ezeket alkotják nem lenen semmi dolguk/munkájuk.
És ne mondja senki azt, hogy a következőnek van értelme:
- Betör hozzád egy sorozatgyilkos. Megvéded magad de ő meghal. Aztán te kerülsz a rács mögé.
A törvényhozók szerint ennek van értelme?
Mit kellett volna tennie a védekező félnek?
a) Hagyni hogy a sorozatgyilkos megölje.
b) Szólni a sorozatgyilkosnak, hogy várjon előbb felhívod a rendőrséget. Megvárjátok amíg kijönnek a zsaruk és ő hagyja magát elvinni.
c) Megpróbálni elmenekülni úgy, hogy lehetőleg meg se karcold a támadót?
Vegyük azt, hogy védekezésből meghal a sorozatgyilkos.
Ezért lecsuknak és a börtönben megerőszakolnak meg megkéselnek. Mindezt azért mert megvédted magad. Mi értelme ennek?
A többi kidolgozott törvény meg jog szintén értelmetlen.
Jönnek szegény menekültek. Nőket erőszakolnak, késelnek, verekednek. És mi lesz az eredmény? Nem lehet kitoloncolni az országból mert a jogok meg az emberség meg egyéb marhaságok. Ők pont azért jönnek mert tisztában vannak mindazzal amit mondok. Az európai embereknek nem Európa, az itteni emberek a fontosak. na de nem is a menekültek, bevándorlók. A legfontosabbak a törvények, a jogok és egyéb "menő dolgok" amelyeket a civilizáció kitalált.
Senkinek nem jutott eszébe gondolom az, hogy a menekülteket elkülönítsék a többi embertől. El kellene nekik különíteni mit tudom én egy országrészt és akkor ott ellennének egymás között (minden országban). Nem zavarnák a lakosokat a migránsok és fordítva. Nem lennének összetűzések. Az nem megoldás, hogy két kultúrát összeeresztünk.
Példaként ott a baromfikertünk.
Amíg a kertben egy helyen volt többfajta csirke azok mindig ütötték-vereték egymást. Aztán elkülönítettük mindegyik fajt és nem voltak összetűzések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!