Mire jó ez a menekültellenesség?
Nem a neten kell informálódni, hanem személyesen.
Azt nem ártana megjegyeznem, hogy nekem sem lenne bajom velük, ha normális kultúrkörből érkeztek volna. Például ha lengyelek jönnének, párat még én is befogadnék, mert ők tudnak viselkedni...
Viszont ezek nem. Nyugodtan felmehetsz te is Pestre és megnézheted a Keletit. A menekültellenesség sok esetben személyes tapasztalaton alapszik, köztük nálam is.
11.20
ennek ellenére tegnap azt az 1000 főt sikerült elég könnyen tovább engedni.
11.25
személyesen kell megtapasztalni, és arról beszélsz hogy milyen kultúrkörből jöttek. megkérdezhetem mikor jártál utoljára Szíriában?
Szögezzük le, hogy a migránsok többsége nem közvetlen fenyegetettség miatt érkezik Magyarországra, hanem pusztán gazdasági indokaik vannak.
A nemzetféltés és a migránskérdés közé ne tessék egyenlőségjelet tenni.
Dobó István nem azért védte a migránsoktól az egri várat, mert "menekültellenes" lett volna, hanem mert meg akarta védeni a hazáját a migránsoktól.
Ha Dobó "menekültellenes", azaz "menekültellenesnek" lenni azt jelenti, hogy hazafi vagyok, akkor én büszkén vállalom.
12.22
"Szögezzük le, hogy a migránsok többsége nem közvetlen fenyegetettség miatt érkezik Magyarországra, hanem pusztán gazdasági indokaik vannak. "
szögezzük le, habár nyilvánvalóan gőzöd sem lehet arról, hogy melyik migráns honnan és miért jön. de azért szögezd le, mintha tény lenne, hiszen te kijelentetted.
12.34
nem tudom miért beszélsz hozzám többes számban.
ha arról beszélsz, hogy a menekültek milyen kultúrkörből (honnan) érkeztek és szerinted a személyes tapasztalat alapján lehet megbízható információra szert tenni, akkor logikusan következik ebből, hogy te jártál Szíriában. Vagy az egyik, vagy a másik állításod hülyeség különben.
Kedves kerdezo, fiatal vagy meg, az iskolaidat sem jartad ki tehat nem reted es nem is latod meg at a helyzetet, de valojaban ezt meg nem is varja el senki.
Itt nem embersegrol es humanitarius dolgokrol van szo, ez etnikai es politikai katasztrofa. Ha termeszeti katasztrofa lenne, akkor cunaminak hivnank.
Ezek nem rendes menekultek, csak erre hivatkoznak. Egy rendes menekult jonne, bekopogna az ajtodon es megprobalna bekeredzkedni. Erre Te ket dolgot tehetsz, vagy beengeded, vagy azt mondod, hogy ne haragudj, de nem tudok segiteni. Erre a menekult atmegy a szomszedodhoz es ujra megprobalja. Pontosan olyan ez mint amikor allsz autoval a piros lampanal es a csoves odajon kuncsorogni. Adsz vagy nem adsz, az a Te dolgod, de a csovas nem ul be az autodba, hogy vidd el a kovetkezo lampaig, hanem atsetal a kovetkezo autohoz es nem kovetelozik tovabb, nem kezd el fenyegetozni.
Ez nem menekult aradat, hanem iszlam invazio egesz europa ellen. Senki nem akarja befogadni oket, senki nem hivja oket es senki nem is fog veluk foglalkozni ... ez viszont oket nem erdeki, csak jonnek es jonnek. Azert, mert meg minden bekesen tortenik, ettol ez meg egy terror, hiszen ellenkeznek, nem erdekli oket, hogy nem akarod, hogy jojjenek, akkor is jonnek.
Nincs ra ido es nincs ra hely, hogy boven kifejtse az ember ... de ez mar regen nem a szegeny menekultekrol szol, az okok pedig a kulonbozo politika miatt nem ertheto az emberek szamara.
Persze ne bantsuk oket, mert ok is emberek es egyelore meg nem is bantja oket senki, de mar felforgattak az egesz vilagot, mar zavarjak a lakossagot, mar a politikan is latszik, hogy nem is olyan kedvesek veluk.
Figyeld a hireket, nezd az esemenyeket, de nem alkoss velemenyt, mert meg nem is latjuk at teljesen a helyzetet, azt sem tudjuk mi lesz ebbol, tok keplekeny minden.
Bekes modszerekkel, humanus szabalyokkal es szep szoval nem lehet kezelni a helyzetet ... lovoldozni viszont senki nem akar es nem is lenne jo. Vard ki a veget, mast ugy sem lehet tenni ... nem a kisember fogja megoldani ezt a helyzetet.
12.42
18.000 Ft+áfát, átutalásra, 7 napra fizetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!