Csak én érzem azt, hogy Nyugat-Európa túl toleráns, mi pedig túlságosan is kötekedőek vagyunk?
Arrafelé még azzal sincs bajuk, ha egy agyonpiercingelt, zöldhajú, transzvesztita, szakállas nő vagy, itt meg még az élő fába is belekötnek az emberek.
Miért nem lehet az arany középúton járni?
Ahol nagyobb a szegénység ott mindig intoleránsabbak az emberek.
Ha jólét van,kiegyensúlyozottak az emberek,akkor nem kötekednek,nem b-sztatják egymást.
Ha szegénység van,nem kell még neked zöldhajúnak sem lenni,elég ha csak simán átlagon kívüli tulajsonságod van(pl vörös haj,túl magas vagy,túl alacsony vagy,túl vékony vagy,túl kövér vagy,egyből megbámulnak téged).
Eleve az embereknek azt kellene megtanulni,hogy magukkal foglalkozzanak mások helyett.
Engem baromira nem érdekel ki milyen vagy hogyan néz ki,amíg nekem nem árt vele.
Ellenben,amikor ilyen "normálisan kinéző" egyedek zaklatják vagy beszólogatnak az embereknek az úton,buszon,az sokkal jobban zavar,és inkább az ilyen embereket tekintem deviánsnak,akik nem ismerik az alapvető emberi kommunikációs normákat.Nem azt,akinek kék vagy zöld haja van,vagy stb.
"Ahol nagyobb a szegénység ott mindig intoleránsabbak az emberek."
Akkor azt mivel magyarázod, hogy Európai leggazdagabb országainak lakói lekezelően viselkednek a tőlük keletebbre élőkkel.
Ha közvetlen összefüggésnek lenne a tolerancia és az anyagi helyzet között, akkor az angolok és a franciák puszipajtások lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!