Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha ez lehetséges lenne és én...

Ha ez lehetséges lenne és én megtenném, mit tennének a hatóságok?

Figyelt kérdés

Ha valami úton-módon tudnék az időben előre és hátra utazni és előre mennék mondjuk 20 évet majd ellopnám valakinek pénztárcáját minden okmányával amit magával hord, majd visszamennék az időben pár ezer évet és elhelyezném egy olyan helyen ahol pl 2016-ban ásatáson valamikor tuti megtalálnák.

Tegyük fel hogy nem tűnik el és kibírja azt a sok évet szétporladás nélkül. Mit kezdenének a helyzettel, és mit tennének azzal akinek visszavittem az iratait?

2016. jan. 16. 20:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Most akkor elloptad vagy visszavitted? Nem igazán értem mi lenne ennek a lényege...

De ha lehetséges lenne az időutazás, akkor arra nyilván külön jogszabályok, törvények vonatkoznának, mert anélkül ez csak egy hosszú évekig elhúzódó értelmetlen vita lenne a bíróságon. Ráadásul azt se tudjuk mennyi pénz volt a tárcában, szabálysértés lenne, vagy bűncselekmény... Szóval nem sok értelme van a kérdésnek.

2016. jan. 16. 20:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez paradoxon.
 3/7 anonim ***** válasza:
Azt hinnék, hogy hamis.
 4/7 A kérdező kommentje:

Úgy gondoltam hogy ha csak én tudnék utazni az időben más senki és nem is tudna senki arról hogy tudok utazni az időben.

De amúgy én úgy tudom hogy megtudják vizsgálni és meg tudják állapítani a tárgyakról hogy milyen öregek...

2016. jan. 16. 20:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Hogy a mai tudomány még nem áll ott hogy tudjunk az időben utazni, ennek ellenére találnának egy pénztárcát valamikor a jövőben kiállított okmányokkal
2016. jan. 16. 20:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha belegondolsz, akkor előremész ellopod, idehozod, megtalálják, 20 év alatt kopik, stb, azaz mikor 20 év múlva odajutnál, hogy elhozd nem az lenne, ott, és úgy ahonnan elhozod. Ami paradoxon.

Amíg nem "jutunk túl" ezen, addig minősül lehetetlennek a dolog, ha tudnánk utazni, akkor ismernénk az elméleti hátterét is, tehát felmerülne az, hogy te "loptál a jövőből".

2016. jan. 16. 20:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha már tudnál az időben utazni, miért nem más célra használnád? Én mindig csak pár nappal mennék előbbre, hogy megnézzem a lottósorsolás eredményét. :-) aztán pucolnék vissza.
2016. jan. 16. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!