Kik szervezhették a szilveszteri kölni eseményeket?
Mivel eddig ilyen dolgok nem történtek, legfeljebb 1-2 elszigetelt eset, most meg pár órán belül százával, ebből nyilvánvaló, hogy meg volt szervezve.
Mivel nem egy országból valók voltak az elkövetők, sőt nem is egy kontinensről, így egy iszlám ország szervezése kizárt.
Mivel terrorszervezet nem vállalta magára, ezért ez is kizárt. Ha ők szervezik, akkor nem megfogdossák a nőket, hanem megölik. Ráadásul nem is érdekük, nekik az lenne az érdekük, hogy a migránsokkal minél kevesebb baja legyen az európaiaknak, mert így tudnának közöttük a terroristák elvegyülni, bárhová szabadon eljutni.
Gyakorlatilag a migránsellenes európai pártok, egyéb szervezetek kivételével senki nem jut eszembe, akinek érdeke lett volna a migránsok lejáratása.
Hogy erről semmilyen irányultságú sajtó nem ír, nem beszél, annak is lehet valami oka.
Vélemények?
# 9
Azt olvasd, amit írtam.
Azt nem írtam, hogy ennyi. Csak hogy van. Ez tény. Ennyi azért nincs, mert a magyarokat nem fizette le senki.
# 10
Lehet, hogy a titkosszolgálatok már tudják, pont azért van agyonhallgatva a téma a médiában.
Ezt az erőszakhullámot ép eszű ember nem gondolhatja véletlennek, tehát az lenne a természetes, hogy a média tele legyen találgatásokkal, feltételezésekkel, gyanúsítgatásokkal a felbujtó kilétéről.
"Ezt az erőszakhullámot ép eszű ember nem gondolhatja véletlennek"
Rajtad kívül mindenki tudja, hogy ez miért történt, hiszen teljesen egyértelmű, hogy mi történik, ha a tűzre vizet öntesz.
Ha nem értenéd a hasonlatot, az 1-es válaszban már leírtam, hogy miről van szó. Nem értem, miért nem vagy hajlandó legalább eljátszani az ott felvázolt gondolattal, hiszen ésszerű és logikus, hogy ha két eltérő kultúra találkozik egy olyan felfokozott helyzetben, mint egy nagy buli, ahol nincs, vagy alig van kontroll, akkor ott valószínűleg lesznek súrlódások a két közeg között.
Ugyanez van Magyarországon is, ha egy magyar és egy roma csoport ugyanazon a szórakozóhelyen ünnepel, nem ritka (bár nem törvényszerű), hogy alkoholos állapotban kitör némi csetepaté.
"ésszerű és logikus, hogy ha két eltérő kultúra találkozik egy olyan felfokozott helyzetben, mint egy nagy buli"
Én is írnék egy hasonlatot: ha netán elmész egy iszlám országban a Ramadán végén tartott fiesztára, ami legalább akkora buli, mint nálunk a szilveszterezés, akkor nem fogod átérezni a felfokozott hangulatot.
Vagy ugyanúgy alszol otthon, mint más napokon, vagy ha a helyi érdekes szokásokat akarod látni, akkor szétnézel félóra alatt, és kész, de nem fog megérinteni a hangulat.
Már hogy egy szilveszteri bulin (egy helyen) ott volt ennyi frissen érkezett migráns, akiknek az országában nem elterjedsz szokás a keresztény újév ünneplése, az önmagában egy gyanús dolog.
"Már hogy egy szilveszteri bulin (egy helyen) ott volt ennyi frissen érkezett migráns, akiknek az országában nem elterjedsz szokás a keresztény újév ünneplése, az önmagában egy gyanús dolog."
A közösségi média korában ez nem nagy meglepetés. Ne feledd, majdnem minden menekültnél ott figyelt az okostelefon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!