Ti is nőellenesnek tartjátok azt a kormányt, amelyik a nők vezető pozícióját még 3 gyerek feltételéhez is akarja kötni?
Én rádiót hallgatok és ott így volt leadva.Nem érdekel az sem,hogy KDNP ifjúsági tagozata mondta vagy sem.
Ha ennyire nem valós a dolog,reklamálj inkább a rádiónál ne nálam.
Nem. A kormánynak véleményem szerint joga van nem csak a gazdaságról, hanem a társadalomról is saját véleményt alkotni. Nem érzem, hogy kötelezően el kéne fogadnom a balliberális társadalmat.
Honnan tudod, hogy a nők többsége nem érezné jobban magát, ha otthon gyereket nevelne?
Egyébként ennyi erővel meg te vagy nőellenes, mivel férfit akarsz csinálni a nőkből. Olyan szerepre akarod kényszeríteni őket, aminek adottságaik miatt nem tudnak megfelelni.
Szerintem az egyén saját magáról a vágyai és a visszajelzések alapján derítse ki és teljesítse be mire született,semmiféle demagógias,ahogy kedves előttünk szóló írta,ne mondja ezt meg!!
Senki sem vitatja,h a nők szülnek,ne legyen férfiak a nőkből,de mostanra sok férfiból is lett elég nőies férfi is.De ha vezető pozícióra született egy nő,hadd töltse már be.
De ez az ötlet is kedves ifjúság felháborító.Megnézném annak a családját,aki ilyent kitalál.
4-es a kormánynak nem csak joga,elvileg kötelessége is véleményt alkotni,elvileg pedig arra van,hogy formálja is.
Itt ez az ötlet önmagában brutál,csak erről beszéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!