Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A migránsok bűncselekményéről...

A migránsok bűncselekményéről miért beszél többet a média? Az itthon történtekről meg miért nem beszél annyit?

Figyelt kérdés

#média #kettős mérce #irányított gyűlölet kampány
2016. jan. 8. 13:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Hát igen, én évekig tanultam nemzetközi és alkotmány jogot"

Akkor párszor bukhattál, mert a jogi karokon (!) általában két félév a nemzetközi jog és ugyancsak kettő (Pécsen három) az alkotmányjog.

"csak az egyetemem jogi tanszékén"

Aha, persze, mutass egy egyetemet, ahol "jogi tanszék" van, ezzel a névvel.

Ebből következik, hogy nem a jogra jártál/jársz, mert ott (karonként változóan) tizeniksz tanszék van, nem egy...

Gyanítom, hogy valami tudálékos bölcsész lehetsz, aki egy fél éves, fakultatív, jogi tárgyú szeminárium után már osztja az észt.

:P

2016. jan. 9. 11:58
 12/17 anonim ***** válasza:
A média elsősorban azzal foglalkozik, ami szerintük foglalkoztatja az embereket. Amire kíváncsiak, tehát aminek hírértéke van.
2016. jan. 9. 12:27
 13/17 anonim ***** válasza:
Annyi idő alatt, amíg azon agyaltál, hogy vajon hova járhattam, simán elolvashattad volna akármelyik emberi jogi egyezmény erre vonatkozó szövegét, és rádöbbenhettél volna, hogy sehol sincs olyan leírva, hogy egy magánszemélynek kötelessége minden írást megjeleníteni az oldalán.
2016. jan. 9. 13:12
 14/17 anonim ***** válasza:

1. én pont leszarom, hogy te milyen büfészakra jártál,

de hogy nem lehet sehol évekig nemzetközi jogot és alkotmányjogot tanulni, az fix.

2. keversz valakivel, én egy szóval nem beszéltem a kommentek megjelenítéséről, az az 57%-os kommentelő.

A kommentelő szerintem arra utalt, hogy a gyakori moderátora a honlap saját felhasználói szabályzatát szegte meg azzal, hogy alap nélkül törölt egy kommentet.

Expressis verbis ez szerepel a szabályzatban:

"Fenntartjuk a jogot, hogy válaszodat (ha nem tartod be a fenti szabályokat), további különösebb indoklás nélkül töröljük."

Alább azokat a tartalmak, amiket tilos közölni:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felhasznaloi_szabalyzat

"A fenti szabályok bármelyikének megszegése okot adhat a kérdéses tartalom eltávolítására, a szabályokat megsértő Felhasználó felfüggesztésére vagy törlésére. A moderátorok nem kötelesek a törlés előtt figyelmeztetést küldeni."

Tehát:

1. "ha nem tartod be a fenti szabályokat" - ott van az a "HA" szócska

2. a tiltólistán taxatíve felsorolt indokok olyan részletesek, hogy szinte bármelyik kommentre rá lehet húzni valamelyiket. Szépen körülbástyázták magukat.

Az üzemeltető a saját oldalán - bizonyos korlátokon belül - nyilván azt tesz, amit akar.

Ez a "kedvenc" részem:

"A felhasználó a hozzászólás közzétételével korlátlan, de nem kizárólagos felhasználási jogot biztosít a Szolgáltatónak, amit a Szolgáltató jogosult harmadik személyre átruházni. A felhasználási jog megszerzésének ellenértéke a honlap ingyenes használatának lehetősége."

Erre mondja Kohn bácsi: "ügyes".

2016. jan. 9. 15:38
 15/17 anonim ***** válasza:

Van olyan műsor szerintem, ami a hazai bűncselekményekről szól. (Kékfény?)

A híradó pedig nyilván más (politikai)megközelítésből tálalja a migránsok bűncselekményeit. Nem csak mint bűncselekményt vizsgálja, hanem a befogadó, ellátó, segélyező, lakást, ellátást biztosító országok lakosai ellen elkövetett cselekményként más súllyal szerepelnek a hírekben. Főleg, ha tömegesen támadják meg a velük szemben "szolidaritást" gyakorló társadalmat. Annak más üzenete és súlya van, mint egy otthon elkövetett magányos bűncselekménynek.

2016. jan. 9. 16:07
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem meg foglalkozik az itthoniakkal is. Nem értem mi a probléma.
2016. jan. 10. 23:28
 17/17 anonim ***** válasza:

14: És milyen relevanciája van a gyakorikérdések.hu oldal szabályzatának az alapvető emberi jogokra? Mert állításod szerint a gyk-ról kommentet törölni a szólásszabadság megsértése.

Megint csak, én lehet, hogy büfészakos vagyok, lehet, hogy nem, az is lehet, hogy az angol királynő vagyok, mert ez egy anonim oldal. Aki meg egy anonim oldalon egy másik felhasználó képzelt kvalitásain rugózik, az ritka retardált, azon túl, hogy az alapvető emberi jogok kapcsán is teljesen fogalmatlan.

2016. jan. 11. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!