A feminista szervezetek most miért nem lázadnak?
Figyelt kérdés
A kölni eseményekre gondolok.2016. jan. 6. 15:50
11/21 anonim válasza:
Majd fel fognak szolalni, ha ugy erzik mondaniuk kell valamit.
Amugy mit erdekel mit csinalnak, valami rajongojuk vagy?
12/21 anonim válasza:
59%-os. Gyógyszerre ne igyál kérlek.
13/21 A kérdező kommentje:
Áruld már el hogy neked mi bajod van?
Leírtad hogy ostobák vagyunk, most meg számon kéred hogy mit érdekel engem ez az egész.
Ha nem tetszik ne olvasd a kérdésem..
2016. jan. 6. 23:24
14/21 anonim válasza:
nem tudom nem olvasni mert telefostad a politika rovatot a suletlensegeiddel.
15/21 A kérdező kommentje:
Ezt tudod is valamivel bizonyítani?
Mert ezt az egy kérdést írtam ki, utána meg gép közelében se voltam, nem véletlen most reagáltam csak.
De mondom, várom a bizonyítékodat, ha meg nincs, akkor hallgass!
2016. jan. 6. 23:37
16/21 anonim válasza:
ilyen fixalt elmebeteg nem sok van, ugyhogy a tobbi kerdest is te irtad ki nyilvanvaloan.
17/21 A kérdező kommentje:
Jah, szal te ezt így eldöntöd.
Ártatlanság vélelméről hallottál már?
2016. jan. 6. 23:50
18/21 anonim válasza:
jelenitsd meg a neved, es akkor maris kiderul ha tevedtem.
19/21 A kérdező kommentje:
A lényegen nem változtat, te már előtte eldöntötted, hogy én írtam ki.
Szal?
2016. jan. 7. 00:03
20/21 anonim válasza:
Honnan veszed az infóidat, a férfihangról vagy valami MRA oldalról? Hülyegyerek. Morvai Krisztina pl hatalmasat oltott ezügyben, az ugye gondolom az nem fér a fejedbe, hogy ő is foglalkozik nőjogokkal, és világéletében foglalkozott is a nők elleni erőszak kérdésével. Ezek után akár abba is lehet hagyni a nyenyergést. Szánalmas, ahogy egyesek ilyenkor megpróbálnak minden attrocitást arra felhasználni, hogy a hülye ideológiáikat nyomassák, a kérdező esetében a butthurty férfijogi baromságaikat. https://www.youtube.com/watch?v=IURDfBgbMi8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!