Magyarország, hol rontottad el?
Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 17:04
11/22 anonim válasza:
Még helyre lehet hozni
szavazzatok a jobbik ra
12/22 anonim válasza:
Helyrehozni ? Talán egy Otto von Bismarck helyre tudná hozni. De hogy Morvai K. azt kétlem.....sz...ból várat építeni ?
13/22 anonim válasza:
Amikor megtagadtuk Horthy parancsát. Ha betartották volna, akkor kiléptünk volna a háborúból, és az oroszok helyett az angolok jöttek volna. Máris ott lennénk mint Ausztria.
14/22 anonim válasza:
A szilárd erkölcsi alapok elvesztésénél. Ami szerintem a neveltetés és az ész szerű gondolkodással függ össze.
15/22 anonim válasza:
Nem vagyok shukár raj, nincs szamurájkardom, nem járok D&G cuccokban, és nincsenek maffia tezsvíreim. A világ egyik legnehezebb nyelvét használom, de legalább megtanultam helyesen beszélni és írni. Rajtam kívül több ezren értik, hogy mire gondolok, ha azt mondom: cigánybűnözés. A családnevem megelőzi az egyetlen, egyszerű és magyar keresztnevem. Nem örülök, ha az utcán le akarnak tarhálni cigivel vagy aprópénzzel, miközben elverik a segélyüket a kocsmában. Szánalommal gondolok az összes Ronáldóra, Eszmeráldára, Ármándóra, Dzsesszikára és a többi giccses, szappanoperába illő névvel megáldott kotonszökevényre. Szeretem a magyar népdalokat, balhé esetén az 1 vs. 1 küzdelmet, a tanult embereket, a hazámat, és a fehér nőket! Itt élek Európa szívében, és buta orkokkal vagyok körülvéve! Tudatosan irányított cigányterrorban mi vagyunk a császárok, és igenis itt él a legtöbb etnikum! Magyarország? Én felkötöm magam!
17/22 anonim válasza:
Mátyás "odaadta" a trónt a Habsburgoknak, I. vh-ban való részvétel
18/22 anonim válasza:
Nem, akkor rontottuk el, amikor nem folytattuk Hunyadi Mátyás politikáját 1490-től. Amint behívtuk a Jagellókat, azok nem csináltak semmit, megerősödött a nemesség, és elpunyultunk, míg Mátyás idején a népnek magas adókat kellett fizetnie, de megvolt a viszonylagos jólét, a nemeseknek nem volt "korlátlan" hatalmuk, a törököket meg a németeket pedig sikerült a $eggükre ültetnünk.
19/22 anonim válasza:
Hogy még mindig olyanok ülnek a parlamentben akik 90 előtt is ott voltak.
20/22 anonim válasza:
Hát nem tudom ha nem léptünk volna be az eu - ba kivel kereskedhetnénk mivel a jó kis orosz piacot is kizavartuk holott minden magyar szart amit gyártottunk megvettek. Az egész elrontása az állam szerepe a gazdasághoz , hogy menyire szól bele menyire van közel hozzá menyire ártja bele magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!