Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Európában miért nem hoznak...

Európában miért nem hoznak létre egy keresztény államot?

Figyelt kérdés
Amit az oroszok pénzelnének, fehér ruhában és csukjában kapnák el aki nem keresztény? Ez válasz lenne az IÁ-nak.

#Iszlám Állam #keresztény állam
2015. dec. 19. 19:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

1. Magyarország Európában van. Pénzelik rendesen. Idehaza és külföldről. Kormányt buktatni nem kell, már megtörtént (ennyivel előrébb vagyunk).

2. A hivatalos megszólalásokra, főleg az alaptörvényre gondoltam, amikor azt mondtam, hogy Magyarország "keresztény állam". Ettől különböző, mondhatnám pokoli, ha ugyanezeknek a személyeknek a tettei alapján vizsgáljuk.

3. A szándék kevés. Az olvasó csak a leírtakból tud következtetni. Ha úgy gondolod, hogy én mást értettem ki, annak az az oka, hogy mást olvastam. De a jövőben igyekszem gondolatolvasó is lenni.

2015. dec. 20. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!